Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut, oprichter van Nederland Slank

Als oprichter van Nederland Slank, zie ik dagelijks klanten met het Nederland Slank programma. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, ben ik ervaringsdeskundige in het afslanken. Door mijn opleiding en werkervaring heb ik veel kennis opgebouwd over diverse afslankmethodes, programma’s en diëten. Uit eigen beleving, onderzoek en contacten met artsen uit verschillende disciplines, heb ik ons afslankprogramma geselecteerd, dat al 20 jaar succesvol wordt toegepast in ons buurland. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, welke van grote invloed kan zijn bij succesvol afvallen.

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype