Dieet

dieet

Dieet

Een dieet waardoor je niet alleen afvalt, maar ook nog eens slank blijft? En dat zonder hongergevoel? Begin dan nu met het programma van Nederland Slank waarbij je een persoonlijk voedingsprogramma krijgt, wat jou leefpatroon zal veranderen.

Diëten

Diëten zijn normaal gesproken een prima hulpmiddel om gewicht te verliezen, maar op lange termijn komt vaak het jojo-effect tevoorschijn. Het is niet voor niets dat mensen met overgewicht steeds weer voor een ander dieet kiezen en op den duur de moed verliezen. Wie kiest voor het afslankprogramma van Nederland Slank kan het overgewicht echter voorgoed kwijtraken. Hoe? Doordat je een individueel eetprogramma krijgt voorgeschreven, dat gebaseerd is op je hormoonhuishouding. Nederland Slank biedt dan ook dat wat andere diëten niet bieden en dat is een blijvend resultaat na het bereiken van je streefgewicht.

Diëten en afvallen

Afslanken is vaak een moeilijk traject van diëten waarin je afvalt en aankomt. Met een crash dieet val je snel af, maar dat komt er nog sneller aan als je weer in het oude patroon gaat eten. Ook is het eiwit dieet af te raden. Het enige dieet dat helpt is een continu dieet, of eigenlijk een aanpassing van het leefpatroon. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, aangezien je hormonen in balans worden gebracht. Daarnaast bestaan er ook heerlijke dieet recepten waarmee je een gezond gerecht hebt tegen minimale inspanning.

Dieet versus Nederland Slank

Woman measuring her waistHet ene na het andere dieet volgen brengt frustraties met zich mee. Ook als het de eerste keer is dat je gaat afvallen met behulp van een dieet zijn de verwachtingen vaak hoog en blijft het gewenste resultaat zeker op lange termijn uit. Nederland Slank pakt het anders aan. Wij stellen namelijk vast hoe jouw hormoonhuishouding werkt en dat wordt gedaan via een bloedtest. Daarna maken wij een uniek voedingsprogramma, gebaseerd op de voedingsbehoefte van jouw lichaam. Je valt dan gemiddeld twee kilo per week af en kunt zelfs wel tot twaalf kilo per maand kwijtraken. Heb je het streefgewicht eenmaal bereikt met behulp van ons afslankprogramma, dan blijf je ook op gewicht.

Lees hier de referenties en succesverhalen om te zien hoe anderen jou voorgingen.

Afslankprogramma bestellen

Wil je snel en verantwoord afvallen met een uniek programma zonder hongergevoel en met een positief effect op je gezondheid? Bestel dan het afslankprogramma van Nederland Slank. Een dieet dat uitgaat van aanpassing van het leefpatroon. Neem dus gelijk contact op voor een gratis consult of bel 010-3409991.

Heeft u een vraag? Stel ‘m dan via onderstaande formulier.


Achternaam

Voornaam

Telefoonnummer

Uw vraag