Dieet

Wil jij ook graag een dieet waardoor je niet alleen afvalt, maar ook nog eens slank blijft? En dat zonder hongergevoel? Begin dan nu met het programma van Nederland Slank waarbij je een persoonlijk voedingsprogramma krijgt, wat jou leefpatroon zal veranderen.

Diëten en afvallen

Afslanken is vaak een moeilijk traject van diëten waarin je afvalt en aankomt. Met een crash dieet val je snel af, maar dat komt er nog sneller aan als je weer in het oude patroon gaat eten. Ook is het eiwit dieet af te raden. Het enige dieet dat helpt is een continu dieet, of eigenlijk een aanpassing van het leefpatroon. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, aangezien je hormonen in balans worden gebracht. Daarnaast bestaan er ook heerlijke dieet recepten waarmee je een gezond gerecht hebt tegen minimale inspanning.

Dieet versus Nederland Slank

Woman measuring her waistHet ene na het andere dieet volgen brengt frustraties met zich mee. Ook als het de eerste keer is dat je gaat afvallen met behulp van een dieet zijn de verwachtingen vaak hoog en blijft het gewenste resultaat zeker op lange termijn uit. Nederland Slank pakt het anders aan. Wij stellen namelijk vast hoe jouw hormoonhuishouding werkt en dat wordt gedaan via een bloedtest. Daarna maken wij een uniek voedingsprogramma, gebaseerd op de voedingsbehoefte van jouw lichaam. Je valt dan gemiddeld twee kilo per week af en kunt zelfs wel tot twaalf kilo per maand kwijtraken. Heb je het streefgewicht eenmaal bereikt met behulp van ons afslankprogramma, dan blijf je ook op gewicht. Lees hier de referenties en succesverhalen om te zien hoe anderen jou voorgingen.

Afslankprogramma bestellen

Wil je snel en verantwoord afvallen met een uniek programma zonder hongergevoel en met een positief effect op je gezondheid? Bestel dan het afslankprogramma van Nederland Slank. Een dieet dat uitgaat van aanpassing van het leefpatroon. Wil je liever eerst persoonlijk contact, dan kun je ons bereiken via 010-3409991.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Het eerste vrijblijvende consult is gratis. Het volledige programma kost €899,-. Daarvoor krijgt u een persoonlijk voedingsprogramma en 10 consulten.
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag

Achternaam

Voornaam

Telefoonnummer

Uw vraag