Metabolic Balance Programma

VIDEO

 

Wat is Metabolic Balance?

Metabolic Balance® is een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma waar Nederland Slank gebruik van maakt, ontwikkeld door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers . Bij Nederland Slank kun je het Metabolic Balance Programma online volgen en zodoende kun je hier eenvoudig en overal aan deelnemen.
 
Metabolic Balance

in de Vogue

"Six weeks in, my body, eating habits and energy levels have changed dramatically." Vogue Beauty

"Six weeks in, my body, eating habits and energy levels have changed dramatically."
Vogue Beauty .http://www.vogue.co.uk/article/metabolic-balance-programme-phase-two

 

Meld je nu aan!

Metabolic Balance ®

Metabolic Balance ® is een afslankprogramma dat een betere stofwisseling en gewichtsregulatie kan bewerkstelligen. Het programma is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers en wetenschappelijk bewezen effectief. Nederland Slank begeleidt je tijdens het programma naar een volkomen uitgebalanceerd en voor jou persoonlijk op maat gemaakt voedingsprofiel.*

Individueel voedingsplan

Metabolic Balance ® is gebaseerd op een individueel voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je eigen bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Om het afslankprogramma te kunnen starten, gaan wij eerst een bloedtest uitvoeren. Dit kan bij diverse prikpunten met het formulier dat je van Nederland Slank ontvangt. De resultaten vormen de basis van je eigen individueel voedingsplan.

Hoe werkt het Metabolic Balance programma?

VIDEO

 
Je persoonlijke voedingsplan kan je individuele “lichaams-chemie” met de bij jou passende voedingsmiddelen-chemie” in een nieuwe stofwisselingsbalans brengen. De maaltijden bestaan uit gezonde en de voor jou noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen. Ook zijn de voedingsmiddelen zo gebalanceerd dat ze jouw verstoorde metabolisme weer in evenwicht kunnen brengen.*
Lees meer op de pagina Hormoonhuishouding

Het doel van het Metabolic Balance programma

Het doel van het programma is het ondersteunen van een gezond metabolisme en het reguleren van je gewicht. Om je streefgewicht snel te behalen,
word je begeleid door één van onze orthomoleculaire diëtisten, Door deze methode kun je makkelijk 5-10 kg afvallen of in een aantal weken zelfs 15-20 kilo afvallen! Met het metabolic balance programma kun je snel en blijvend afvallen en creëer je een gezond en voedzaam voedingspatroon waar je de rest van je leven profijt van hebt.*
 

Simpel gewichtsverlies bereiken

VIDEO

 
Door je persoonlijke voedingsplan krijgt je lichaam alle belangrijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. Het criterium voor het kiezen van voedingsmiddelen is de manier waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezond metabolisme en een betere afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, simpele regels voor de maaltijden reguleer je voor eens en voor altijd je gewicht en verbetert je totale hormoonhuishouding.
 

Metabolic Balance ® verbetert je gezondheid

De omschakeling van het lichaam naar gezond, passend en uitgebalanceerd eten, kan vele gezondheidsvoordelen hebben. Zo kun je een gezond, slank en sterk lichaam krijgen. Ook kan je uithoudingsvermogen toenemen en ervaar je mogelijk een hoger energiepeil. Daarnaast kan je mogelijk beter slapen en neemt je fysieke en psychische kracht ook mogelijk toe. Met het programma kun je je zichtbaar gezonder voelen, vitaler en mooier en dat straal je ook uit!*
 
Met dit afslankprogramma breek je lichaamsvet af een geen spier- en bindweefsel. Zeker met extra beweging kun je daardoor een strak en glad lichaam creëren. Tevens kan het programma in combinatie met meer beweging de bekende welvaartsziekten als diabetes en hartproblemen mogelijk voorkomen.*
 

Kan ik snel met het Metabolic Balance ® - programma beginnen?

Bij onderstaande klachten of wensen is aan te raden om snel met dit afslankprogramma te beginnen:

 • Als je een definitieve oplossing voor je overgewicht wilt
 • Als je er bewust voor kiest om gezond af te vallen
 • Als je gezondheidsproblemen samenhangen met een verkeerd eetpatroon
  (90 % van de klachten is met voeding te behandelen)
 • Als je diabetes, reuma, een hoge bloeddruk of vetstofwisseling-stoornissen hebt
 • Als je tot op hoge leeftijd fit, energiek, gezond en slank wilt zijn

Lees ook de Ervaringen van onze gemotiveerde klanten!
 

Meld je nu aan!

Opmerking:

Het Metabolic Balance ® - stofwisselingsprogramma mag nooit een bezoek aan uw arts vervangen. Met name bij aanhoudende klachten raden wij aan om eerst je arts te raadplegen. Het afslankprogramma mag ook niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan.

VIDEO

 

Transscriptie:

Ik moet iets bekennen.
Ik heb zo veel verschillende afslankmethodes geprobeerd in de afgelopen jaren. Het enige wat ik eraan overhield was een lege bankrekening terwijl de overtollige kilo’s nog precies op dezelfde plek zaten.
Niets heeft gewerkt.
Totdat ik het enige programma vond dat écht werkt, namelijk: Metabolic Balance.

 

(voorbeeld cliënt, beter om 1 van onze eigen cliënten te beschrijven)
Toen Pauline voor het eerst bij mij kwam had ze last van de volgende klachten:

 • Ze had fibromyalgie en artritis
 • Ze had last van chronische vermoeidheid
 • En ze was ruim 30 kg te zwaar
 • Kortom, ze had erg veel gezondheidsklachten.

Na 3 dagen op het programma was ze in staat weer zonder problemen een trap op te lopen. Ze was niet meer zo snel buiten adem. Ze voelde zich zo veel beter dan voorheen.

Ik ben erg blij dat het heeft gewerkt voor cliënt X, maar het werkt ook voor zoveel andere cliënten. én voor nog duizenden andere mensen over de hele wereld.

Paulien is veel gewicht kwijtgeraakt door zich te houden aan de 8 regels. Maar ik liet haar ook de 6 dodelijke  woorden uit haar woordenboek schrappen.
Het 1e is: kan niet: iets niet kunnen bestaat niet, alles kan!
Het 2e woord is: proberen: als ik zeg dat ik ga proberen af te vallen, dan betekent dat dat er al een 50% kans is dat ik het niet eens ga proberen.
Het woord ‘als’ impliceert dat er eerst iets moet gebeuren voor ik zelf actie onderneem.
Het woord ‘nodig’ impliceert óók dat ik eerst iets nodig heb voor ik zelf actie onderneem.
Het woord ‘of’ beperkt ons in onze keuzes. Terwijl we alles kunnen hebben dat we willen hebben. Dus beperk jezelf niet!
Als we het woord ‘moeten’ gebruiken, zorgt dat voor een hoop druk. We veranderen dat woord in ‘willen’ en we zeggen ‘ik wil dit voor mijzelf’.

Toen zij deze woorden elimineerde uit haar vocabulaire, gebeurde er iets opmerkelijks. Voor het eerst in haar leven geloofde ze dat ze gewicht kon verliezen en weer gezond kon worden. Ze geloofde in zichzelf!

Afvallen is een reis. Het is een fysieke reis en een mentale reis. Nu weet je hoe je de 6 dodelijke woorden kunt weglaten uit je vocabulaire. En je weet hoe je jezelf kunt toespreken. Wil jij graag de 8 gouden regels kennen om snel én gezond af te vallen en weer energiek te worden? Klik dan hier.

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

of bel ons op 010-340 99 91

 • Consulten door het hele land
 • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
 • Stel een vraag