Een heerlijke combinatie van zoet én hartig: zoete aardappel met geitenroomkaas!
Ingrediënten voor zoete aardappel met geitenroomkaas:
- geitenroomkaas
- Zoete aardappel
- Prei
- Champignons
- Een teentje knoflook
- Olijfolie
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Was de zoete aardappel grondig en stoom ze gaar in een stoompan.
- Als ze gaar zijn laat je ze eerst wat afkoelen. Snijd de zoete aardappel dan in de lengte door en hol de beide delen grotendeels uit
- Ondertussen bak je je groenten in een beetje olie met een teentje knoflook erin, voeg kruiden naar smaak toe
- Vul de uitgeholde zoete aardappel met het groentemengsel
- Brokkel de geitenroomkaas over de zoete aardappel
- Zet de zoete aardappel met geitenroomkaas tot slot nog even onder de gril om de kaas wat te laten smelten!