Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 5-35 minuten
Ingrediënten:
- Groene olijven,
- (schapen)feta,
- ½ klein teentje knoflook
- Gedroogde rozemarijn
- Gedroogde tijm
Benodigdheden:
- Schaaltje
- Snijplank
- Mesje
- Vork
- Koelkast
Bereiding:
- Snijd de feta in grote blokjes en doe ze in een schaaltje.
- Strooi een snufje rozemarijn en snufje gedroogde tijm naar smaak over de feta en roer het goed door de feta. Het geeft niet dat de feta in kleinere stukjes brokkelt.
- Roer ten slotte de olijven er doorheen.
- De smaak van de kruiden trekt beter in als je het mengsel nog minstens een half uur in de koelkast laat staan.
Variatietip:
Voor een frisse variant van deze salade vervang je een deel van de olijven door blokjes komkommer en/of tomaat