Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 15-20 minuten
Ingrediënten:
- Kipfilet
- 1 klein teentje knoflook, peterselie
- ⅛ tl paprikapoeder (of meer naar smaak)
- Snufje komijnpoeder
- ⅛ tl gemberpoeder
- Snufje oregano
- Cayennepeper naar smaak
Benodigdheden:
- Koekepan met anti-aanbaklaag en goed sluitend deksel,
- Mes
- Snijplank
- Bord
Bereiding:
- Snijd de kipfilet in blokjes en laat het op laag vuur gaar worden.
- Snijd ondertussen de knoflook in kleine stukjes en de peterselie in reepjes.
- Als de kipfilet gaar is, giet je het water (dat is vrijgekomen uit de kip) uit de pan.
- Voeg de knoflook en kruiden toe aan de kip en roer goed door de kip, zodat de kruiden goed verdeeld worden. Laat het vuur onder de pan op zacht staan.
- Schep de kip op een bord en strooi de peterselie eroverheen.