Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 20-30 minuten
Ingrediënten:
- Kabeljauwfilet
- Kropsla
- Half laurierblaadje
- Rozemarijn
Benodigdheden:
- Stoommandje/stoombloem
- Pot met deksel (indien je een stoommandje gebruikt),
- Scherp mes, snijplank, vork
Bereiding:
- Leg de kabeljauw met een laurierblaadje en wat rozemarijn naar smaak in een stoommandje/stoombloem. Stoom de kabeljauw gaar.
- Was de kropsla, snijd het in dunne reepjes en leg ze op een bord.
- Zodra de kabeljauw gaar is, haal je de kabeljauw uit elkaar met een vork.
- Strooi de stukjes kabeljauw over de salade.
Variatietip 1:
gebruik in plaats van kropsla een andere groene groente, zoals spinazie en paardenbloemblaadjes of een mix hiervan.
Variatietip 2:
Gebruik een eetlepel appelazijn of verse citroensap voor op de salade en de kabeljauw.