Dit linzengerecht is rijk aan smaak, vitaminen, vezels en eiwitten. Binnen no time heb je deze heerlijke maaltijd gefikst.
Ingrediënten
- Boter of kokosolie
- Ui in stukjes
- Spinazie
- Tomaat
- 1 eetlepel gehakte verse basilicumblaadjes
- 1 eetlepel verse bladpeterselie
- 1 eetlepel verse munt
- 1 eetlepel citroensap
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
-
Verhit de boter of kokosolie in een grote koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak tot ze zacht zijn, ongeveer 3 minuten.
-
Voeg de spinazie toe en kook tot ze net verwelkt zij, ongeveer 2 minuten.
-
Voeg de tomaat, linzen, basilicum, peterselie en munt in de pan en roer door elkaar.
-
Kook vervolgens nog 1 minuut.
-
Voeg de citroensap toe, zout en peper en serveer.