bannerimage-sep-24-2024-07

Bevroren yoghurt met mango

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
17 september 2013

Voorbereiding: 2 minuten
Bereiding: 5-10 minuten

Ingrediënten:

  • Yoghurt
  • Kaneelpoeder
  • Gemalen (ster)anijspoeder
  • Mango

Benodigdheden:

  • Diepvries,
  • Ijsblokjesvorm,
  • Blender (met crushed ice-functie)
  • Staafmixer

Voorbereiding:
Verdeel de yoghurt over de ijsblokjesvorm en laat de yoghurt bevriezen.

Bereiding:

  1. Doe de yoghurtblokjes in de blender en laat het draaien tot de  yoghurtblokjes vermalen zijn.
  2. Schep het yoghurtijs in een schaaltje.
  3. Schil de mango, snijd hem in blokjes en pureer hem fijn.
  4. Schenk de mangopuree over het yoghurtijs.

Variatietip:
Vervang de mango door ander fruit. Je kunt het fruit ook heel laten of grof snijden.