nederland-slank-mar-12-2024-1

Avocado-ei-vissalade

Geschreven door: Rachida Lachhab
03 oktober 2018

Avocado-ei-vissalade

 

Roergebakken

Ingrediënten:

  • 1 rijpe avocado
  • 1 gekookte ei
  • 125-150 g gerookte forel, makreel of kip
  • 1 appel, in stukjes gesneden
  • 1-2 wortelen, geraspt
  • Scheutje olijfolie
  • Scheutje citroensap

Bereidingswijze:

  1. - Halveer de avocado, verwijder de pit.
  2. - Schep het vruchtvlees uit de 2 helften en doe ze in de schaal waarin je de salade serveert.
  3. - Snijd de eieren in kleinere stukjes.
  4. - Pluk of snijd de gerookte forel, makreel of kip in stukjes.
  5. - Voeg de appel en de wortel toe en meng alles door elkaar.
  6. - Voeg een scheutje olijfolie en citroensap toe.