Dit recept is een heerlijke aardappelschotel met heerlijke kruiden, sperziebonen en een lekker ei.
Ingrediënten
-
Sperziebonen
-
Aardappels in blokjes gesneden
-
Teentje knoflook, fijn gehakt
-
Ei
-
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
-
Kook de sperziebonen in een grote pan met kokend water tot ze beetgaar zijn, ongeveer 3 minuten. Laat ze uitlekken en afkoelen.
-
Verhit de (olie) in een koekenpan op middelhoog vuur.
-
Verspreid de aardappel blokjes gelijkmatig en bak ze, draai ze om de paar minuten met een spatel tot ze zacht en bruin zijn, ongeveer 15 tot 20 minuten.
-
Roer de groene bonen, knoflook, zout en peper door de aardappelen.
-
Open een ei boven op de aardappel mix.
-
Dek de pan af en laat het ei op een matig vuur gaar worden, 3 tot 5 minuten. Serveer direct.