De Biologie van Geluk

de biologie van geluk

De Biologie van Geluk

Met de Biologie van Geluk biedt Nederland Slank je een oplossing als je je overeet uit een vorm van ongenoegen, als beloning, door stress etc. Kun je maar moeilijk omgaan met de verleidingen die de omgeving biedt? Ontdek alles over ons programma de biologie van geluk.

Direct meer informatie? Download het gratis e-book ‘de biologie van geluk’

Emotie eter?
Niet iedereen is een emotie eter en wij wilden weten hoe het komt dat mensen zo verschillend met eten om gaan. Op zo’n manier dat bij de één overgewicht ontstaat en bij de ander niet. Daar blijkt een biologische oorzaak voor te zijn. Goed nieuws, het kan worden beïnvloedt met behulp van voeding en evt. met supplementen. Als je in balans bent en je gelukkig voelt, ligt het minder voor de hand dat je gaat overeten. Uit onderzoek is gebleken dat je geluksstofjes voor een groot deel worden beïnvloed door je eetstijl. Je gelukshormonen waaronder endorfine.

Plan je gratis consult voor De Biologie van Geluk

Wil je direct meer weten over het programma De Biologie van Geluk of een gratis consult plannen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen binnenkort contact met je op. Of lees nog even verder voorbij het formulier..

Wat is endorfine?

Wat is endorfine? Endorfine staat ook wel bekend als één van de gelukshormonen. Het is een neurochemische stof die vrijkomt door fysieke pijn. Endorfine zorgt ervoor dat fysieke pijn wordt onderdrukt, het werkt weerstandverhogend, het vermindert angstgevoelens en endorfine geeft een gevoel van trots, welzijn en geluk.

Wat bereikt u met het programma van Nederland Slank?

Het voedingsprogramma dat Nederland Slank gebruikt, veroorzaakt dat die geluksstofjes (de neurotransmitters) weer gaan werken zoals ze bedoeld waren. Daardoor voel je je – zodra je het voedingsplan volgt – vaak binnen een paar dagen al topfit en lekker in je vel. En heb je weinig last van verleidingen (comfort food en alcoholische dranken) die de omgeving met zich meebrengt. Om een goede basis te leggen starten wij daarom altijd eerst met het programma van Nederland Slank.

Eerst het voedingsprogramma, dan De Biologie van Geluk

Als je het voedingsprogramma van Nederland Slank hebt gevolgd, maar verstoringen blijken nog steeds zijn erg groot (zoals bij eetstoornissen en andere verslavingen, maar ook bij andere aandoeningen) dan bieden wij een vervolgstap. Wij stellen de hulp van supplementen voor. Deze zullen op zo’n moment naast het voedingsplan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat je steviger in je schoenen staat en gelukkiger en met meer zelfvertrouwen door het leven kan gaan. En ook minder behoefte hebt aan comfort food.

Download gratis het e-book De Biologie van Geluk

Als je meer wilt weten over hoe dit precies werkt, kun je het gratis e-book downloaden over De Biologie van Geluk.

Nederland Slank verstorende factoren gelukssysteem bron exendo

De verstorende factoren van het gelukssysteem. Bron: Exendo

 

Relevante artikelen
Wil je meer artikelen lezen gerelateerd aan dit onderwerp? Je vindt ze hier:

Ervaringen: De Biologie van Geluk 

Het endorfine herstelplan helpt bij eetbuien
Caroline Cortenbach over haar ervaring met het endorfine herstelplan Nederland lekker in zijn vel, door endorfine herstel! En hoe je dan dat, wel, door voeding op maat.   Wat is het endorfine herstelplan Mijn grootste frustratie was dat ik als emotionele eter nooit mijn eetgewoonten onder controle heb kunnen krijgen. Zelfs het voedingsplan van Nederland… Lees meer »

Het endorfine herstelplan werkt!
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… En dat is: licht aan het einde van de tunnel! Na een tijdje ploeteren lijkt het er nu namelijk op dat het endorfine herstelplan werkt. Zo sloeg ik gisteren zonder enige spijt taart af en komt er steeds meer rust in mijn hoofd. Ik ben een emotie-eter… Lees meer »

Endorfine herstelplan Jeannette ervaringen eerste week
Endorfine herstelplan Jeannette, ervaringen eerste week Niet echt een dagboekje maar een overall verslag. Direct op de eerste dag merkte ik een groot verschil in honger en zoetbehoefte. Gelukkig zijn deze nu weer zoals ik dat in de eerste drie maanden van het voedingsplan heb ervaren. Ik denk niet meer steeds: ik heb zin in… Lees meer »

Ervaring met het endorfine-herstelplan
Endorfine herstel in stappen Eerst de voeding aanpakken 20 juli 2018, twee maanden na mijn start met Nederland Slank had ik weer een consult met Liesbeth. Inmiddels was ik 9,1 kilo afgevallen. Heel erg blij was ik daarmee, want na al een paar jaar tobben met mijn gewicht (zoals maar blijven aankomen in vet% en… Lees meer »

Endorfine-herstelplan bij emotie-eter
Endorfineherstel heeft invloed op het emotie-eten “Emotie-eten, ik heb er geen last meer van!” (vervolg van eetbuien) In principe gaat het heel erg goed.  Ik ben 5 weken bezig, Nu ik best goed bezig ben, kan ik zelfs een normaal eetpatroon volhouden. En ik merk dat de supplementen een wonderbaarlijk en megagroot effect hebben op mijn algehele… Lees meer »

Als herboren met endorfineherstelplan
Een anonieme inzending van een ervaring met het voedingsplan en endorfine herstelplan   17/7 dan toch gestart! Nadat ik in het buitenland een bacteriële infectie heb opgelopen….mijn lichaam zich helemaal binnenstebuiten heeft gekeerd en ik een antibioticakuur heb geslikt, heb ik constant een opgeblazen gevoel en zo zie ik er ook uit!   Ik was… Lees meer »


Over De Biologie van Geluk 

Wat is het endorfine herstelplan?
Wat is het endorfine herstelplan? Geluk of gelukkig zijn is voor iedereen iets anders.. Lees meer »

Endorfine als doeltreffend middel tegen overgewicht
Bijna 49% van de volwassenen in Nederland kampt met overgewicht.  Lees meer »

FAQ Endorfine herstelplan
Hoe gaan die endorfinen mij helpen mijn dieet vol te houden?  Lees meer »

Het Endorfine Herstelplan boek bestellen
Het Endorfine Herstelplan | Boek van Lucas Flamend. Onze westerse levensstijl brengt veel stress met zich mee. Lees meer »