Dieetplan

Ben je op zoek naar een dieetplan dat niet alleen maar algemene voorschriften bevat, maar op je eigen lijf is afgestemd? Een dieetplan waarbij je geen honger hoeft te lijden en waarbij je de overtollige kilo’s er af kan blijven houden?* Probeer dan het programma van Nederland Slank, want bij ons wordt de persoonlijke aanpak gebaseerd op de hormoonhuishouding van je eigen lichaam. Een bloedtest vormt daarbij de basis om een individueel plan voor het dieet op te stellen. Een dieet dat je zonder hongergevoel kunt volgen, omdat je alle soorten voedsel uit de verschillende productgroepen mag blijven eten. Lees hieronder wat ons dieetplan zo persoonlijk maakt.

Dieet plan

Persoonlijk dieetplan

Het persoonlijke dieetplan is de weg naar succes om op een snelle manier je streefgewicht te bereiken en vast te houden. Bovendien profiteer je meteen ook van alle andere voordelen. Je krijgt namelijk meer energie, voelt je gezonder en zelfs je stemming wordt ineens een stuk beter.* Dat allemaal door een plan dat perfect bij je past. Jij hoeft geen slachtoffer meer te zijn van overgewicht als je de keuze maakt om bij Nederland Slank het individuele metabolisme dieet te volgen.*

Dieetplan programma

Waarom is het dieetplan programma van Nederland Slank dan zo succesvol gebleken? In een eerste consult worden namelijk je wensen besproken en volgt er een bloedtest. Op basis van de resultaten van deze bloedtest en je wensen wordt er een persoonlijk programma voor je opgesteld. In dit dieetplan krijg je voorgeschreven welke combinaties van voeding en hoeveelheden bij jou het snelste tot succes leiden. Bij dit dieetplan proberen wij jouw hormoonhuishouding weer op orde te krijgen; volgens anderen de meest effectieve manier om snel af te vallen. Met dit dieetplan is het de bedoeling dat jij op een gezonde manier die overtollige kilo's kwijt kan raken.* Aan het einde van het programma ondersteunen wij de heropbouwen van een normaal eetpatroon. Wij richten ons dus ook op het leven na het dieet om het jojo-effect te beperken of zelfs te elimineren!

Referenties van het dieetplan

Lees hier de referenties en succesverhalen van onze klanten.* Zij vielen snel af met dit programma dat op medische onderzoeken is gebaseerd. Je krijgt hierbij ondersteuning van een van onze ervaren orthomoleculair geschoolde diëtisten, die verspreid zitten over heel Nederland. En dit hoeft helemaal niet veel te kosten: het Nederland Slank programma wordt, omdat onze diëtisten orthomoleculair geschoold zijn, vaak (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. Daarnaast zorgt deze vooropleiding ervoor dat onze diëtisten een bovengemiddelde kennis hebben van voeding en gezondheid.

Start met het dieetplan

Doe ook mee en meld je vandaag nog aan voor het dieetplan van Nederland Slank. Neem telefonisch contact op voor meer informatie via 010-3409991 of vraag een gratis consult aan.

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.
Dieet plan

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag