Gezond afvallen

Gezond afvallen willen wij allemaal. Zeker als je al (jaren) lang met overtollig gewicht loopt of zo graag blijvend die 5, 10 of meer kilo’s wilt afvallen. Op een gezonde manier afvallen betekent dat je weloverwogen kiest voor een afslankmethode die het beste bij je past en die tot daadwerkelijke en blijvende resultaten leidt. Wil je vet kwijtraken dat niet meer terugkomt en dus blijvend afvallen? Dan is er meer nodig dan alleen caloriebeperking. Je hormoonhuishouding dient in balans worden gebracht en dat is precies wat er met het afslankprogramma van Nederland Slank kan worden bereikt.* Nederland Slank helpt jou om de juiste afslankmethode te kiezen en wordt zelfs vergoed door jouw zorgverzekeraar. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen een gratis consult aan!

Op een gezonde manier afvallen is verantwoord afvallen

Wellicht dat je al één of meerdere diëten en afslankmethodes hebt gevolgd, die tot kortstondig resultaat hebben geleid, maar waarbij de kilo’s er ook net zo snel weer aankwamen als dat ze er af gingen. Klinkt dat helaas bekend in je oren? Hoe fijn zou het dan zijn als je verantwoord kunt afvallen met blijvend resultaat? Bij Nederland Slank leggen wij de focus op gezond afvallen volgens jouw persoonlijke hormoonhuishouding. Door het bloedsuiker-niveau te matigen en daarmee de aanmaak van insuline, kan de aanmaak van diverse hormonen verbeteren, waaronder het menselijk groeihormoon (en de geslachtshormonen, die ook voor verjonging zorgen). Dit kan als resultaat hebben dat dit hormoon meer voorkomt in je lichaam, waardoor eten en vet om wordt omgezet in energie in plaats van vet.*

Hormonen uit balans belemmert snel afvallen

Veel diëten en afvalpogingen gaan de mist in, omdat de hormonen uit balans zijn, waardoor de hormoonhuishouding niet optimaal draait. Dit kan elke afslankpoging in de weg staan, waardoor het afvallen wordt bemoeilijkt. Met het Nederland Slank programma kan de balans in de hormoonhuishouding weer worden hersteld. Hierdoor kan gezond afvallen doorgang vinden en kun je snel afvallen zonder spierverlies.*

Snel en verantwoord afvallen kan jij ook

Nederland Slank biedt een voedingsprogramma waarbij wij snel en gezond afvallen mogelijk kunnen maken.* Dit voedingsprogramma volgens het metabolisme dieet is door artsen en wetenschappers ontwikkeld. Daarbij is vastgesteld dat met deze metabolic balance goede resultaten op langere termijn bereikt konden worden in tegenstelling tot vele crash diëten. Snel en gezond afvallen gaat jou met Nederland Slank nu echt lukken!* Waarom gezond afvallen bij Nederland Slank tot zulke goede resultaten leidt:
  • Persoonlijk advies gebaseerd op je hormoonhuishouding
  • Hulp bij het afvallen met je persoonlijke diëtiste
  • Geen moeilijk dieet met onhaalbare doelen die je niet kunt volhouden
  • Snel resultaat zien en een boost in je energiepeil
  • Tot 10 kilo in één maand kunnen afvallen*
  • Geen hongergevoel hoeven te lijden*

Gezond afvallen met Nederland Slank!

Ook jij kunt makkelijk afvallen en gezond afvallen tegelijk met ons Nederland Slank programma!* Vraag gelijk een gratis consult aan en ervaar zelf dat gezond afvallen ook voor jou is weggelegd. Je krijgt 10 consulten om ervoor te zorgen dat jij je lichaam en zijn reacties optimaal leert kennen. Zo hoeft het nooit meer moeilijk te zijn om op gewicht te blijven. Het Nederland Slank programma wordt tevens vaak vergoed door zorgverzekeraars!

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op. 

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag