20 kilo afvallen

20 kilo afvallen

Ik wil 20 kilo afvallen!

20 kilo afvallen op een snelle en blijvende manier? Het klinkt misschien als iets dat te mooi is om waar te zijn.. Maar Nederland Slank kan jou helpen bij het behalen van dit doel! Bij Nederland Slank begrijpen wij namelijk hoe vervelend het is als je niet of moeilijk afvalt en/of steeds maar weer terugvalt in het jojo-effect. Het Nederland Slank programma bestaat daarom uit een persoonlijk voedingsadvies waarmee je snel en effectief 20 kilo afvallen kan zonder honger! Met het persoonlijke voedingsplan behaal je binnen korte tijd je gezondheidsdoelen. Nieuwsgierig geworden naar Nederland Slank en wil jij ook 20 kilo afvallen? Lees dan gauw verder!

20 kilo afvallen in 2 of 3 maanden

Voor de meeste mensen klinkt 20 kilo afvallen als iets onmogelijks. Een doel dat alleen bereikt kan worden met veel moeite en inspanning. Bij Nederland Slank hoeft dat echter niet zo te zijn. Met het voedingsplan bij Nederland Slank verlies je gemiddeld 2 kilo per week tot wel 12 kilo per maand. En dit zonder tabletten, shakes, poedertjes óf honger! Hierdoor is het voedingsplan gemakkelijk vol te houden en behaal je snel je streefgewicht. 20 kilo afvallen was nog nooit zo gemakkelijk!

Waarom 20 kilo afvallen nu wél gaat lukken!

Nadat je vele verschillende diëten en programma’s hebt geprobeerd (zonder blijvend succes), is het niet meer dan logisch dat je jezelf een paar kritische vragen stelt: Waarom zou het Nederland Slank programma wél werken? Wat maakt het voedingsplan van Nederland Slank nu eigenlijk zo speciaal?
Bij Nederland Slank wordt er gebruik gemaakt van persoonlijk gericht voedingsadvies. Veel andere voedingsprogramma’s claimen gebruik te maken van persoonlijke adviezen, maar bij Nederland Slank is dit écht zo! Aan de hand van een uitgebreid bloedonderzoek én een intakegesprek waarin aanvullende persoonlijke informatie wordt verzameld, wordt jouw persoonlijke voedingsplan opgesteld. Door middel van patroonherkenning wordt er precies beschreven welke voedingsmiddelen geschikt voor je zijn. De voedingsadviezen sluiten aan op de behoeften van jouw lichaam en zo kan je snel en op een effectieve manier 20 kilo afvallen!

Metabolisme versnellen en hormoonbalans

Het Nederland Slank programma richt zich op het versnellen van het metabolisme (stofwisseling) en het herstellen van de hormoonbalans. Door een voedingsprogramma persoonlijk hierop af te stemmen, kan men blijvend 20 kilo afvallen zonder spierafbraak en zonder een jojo-effect. Maar hoe werkt dit principe nu eigenlijk?

Er zijn verschillende hormonen in het lichaam die betrokken zijn bij de plaatselijke vetopslag en vetverbranding. Er hoeft maar één van deze hormonen uit balans te zijn en dit heeft direct toename van lichaamsvet op een specifieke plek op het lichaam als gevolg. Door te analyseren waar iemand vooral vet opslaat, kan er worden bepaald welk hormoon er uit balans is. Vervolgens worden de persoonlijke voedingsadviezen hier weer op aangepast. Hierdoor is iemand beter in staat blijvend vet te verliezen op de juiste plaats van het lichaam!

Meer of minder dan 20 kilo afvallen?

Misschien hoef je wel helemaal geen 20 kilo af te vallen, maar wil je graag 10 kilo kwijt of 15 kilo? Of wil je juist meer dan 20 kilo afvallen? Het maakt niet uit hoeveel gewicht men wil verliezen. Met het Nederland Slank programma is alles mogelijk! Bij Nederland Slank kies je voor het beste dieet, dat het beste bij jou past! Nederland Slank maakt weinig én veel afvallen mogelijk op een gemakkelijke en gezonde manier. De diëtisten bij Nederland Slank begeleiden je in 10 consulten naar je streefgewicht. Afvallen was nog nooit zo gezond, leuk en gemakkelijk!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag