Zomerse tempraturen met bijhorende verleidingen

De zomer is begonnen!

Dit is natuurlijk heel fijn, iedereen is blij.

Maar elk voordeel heeft zijn nadeel en mijn nadeel van de zomer is dit jaar dat ik al het bijhorende lekkers moet weerstaan. De ijsjes, de patat, de vele barbecues. Maar ik voel mij wel lekkerder dan vorige zomer. Nu ik 10 kg lichter ben. JA 10 kg!. Ik ben minder benauwd ’s nachts, mijn bloeddruk is stabieler en ik heb minder klachten van schurende huid, met eczeem als gevolg. Een zomer jurkje of een korte broek zit nu ook gewoon lekkerder. Hoe weersta ik al die verleiding?

Als de andere mensen een ijsje nemen neem ik lekker stukje meloen en met de barbecues afgelopen weekend heb ik lekkere groentespiesjes gegeten. Het is vooral ook opletten op hoeveelheden. Ik doe gezellig mee maar met mate en het is net zo min genieten als dat ik ongeremd zou eten.

Hiervan is ook het voordeel dat je trots kunt zijn achteraf. Helemaal als je een paar dagen later op de weegschaal staat en nog steeds afgevallen bent.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype