• 175 gram wortelWortelsoep1
  • 250 ml water
  • 1 groente bouillon blokje
  • ½ ui
  • 75 gram tuinbonen

Laat een pan met water koken. Was de wortelen grondig en laat deze ongeveer 4 minuutjes koken. Kook ondertussen in een waterkoker 250 ml water en maak hier bouillon van. Als de wortels 4 minuten zijn gekookt doe deze in de blender samen met de 250 ml bouillon. Blender het tot een glad geheel. Stop dit vervolgens in terug in de pan waarin het water gekookt was en verwarm hierin de soep. Snijd de ½ ui in kleine stukjes en voeg deze toe bij de soep. Lek de tuinbonen uit, spoel deze af onder de kraan en verwarm ze vervolgens mee met de soep. Laat de soep ongeveer 15 minuten verwarmen en serveer deze vervolgens.

Summary
recipe image
Recipe Name
Wortelsoep met tuinbonen
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)