Wedden dat ik….7 kg per maand kan afvallen?

Waar wil jij om wedden dat ik niet 7 kg kan afvallen voor 4 maart a.s.?

Zeg het op onze FB-pagina en like ons om op de hoogte te blijven natuurlijk šŸ™‚

Snel afvallen met Liesbeth

Het is weer tijd om mezelf bij de kladden te pakken. En de 62 kg te bereiken, wat me nog nooit gelukt is. Chocolade en wijn wint het vaak van mijn ambitie voor ik dat “gezondste” gewicht bereik.
Mijn ijdelheid is inmiddels weer groter dan mijn trek en omdat ik mijn zomerkleding weer aan wil, ben ik maandag jl. aan mijnĀ programma begonnen. En dat betekent dat ik gezond en zonder verlies van spiermassa ga afvallen.

Om die ambitieuze 62 kg te halen moest ik 7 kg afvallen (toen ik de eerste keer het programma deed ben ik tot 63 kg afgevallen) op 3 maart a.s. heb ik wat sociale stimulatie nodig. Dus als jullie mee willen doen aan mijn challenge, mag je een voorstel doen waarom je wilt wedden dat ik het niet haal šŸ™‚ Ā Want ik wed dat ik het wel haal šŸ™‚

Een stapel repenĀ pure chocolade, een kookboek of een mooie flesĀ wijn, wat kun je allemaal verzinnen? Zeg het maar op onze Facebook pagina.

En natuurlijk krijg ik datzelfde van jou, als ik wel 7 kg kan afvallen in die maand!

31 januari 2017

5-2-17

meterstanden Liesbeth 5-2-17

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype