Voel je topfit in 2020!

Wees eens eerlijk. Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Ben jij enthousiast begonnen maar zit je broek eigenlijk wat te strak en voel je je niet topfit? Tijd om hier verandering in aan te brengen. Met het programma van Nederland Slank gun je jezelf een gezond lijf en voel je je binnen een mum van tijd helemaal topfit!

Gezond en topfit 2020 in! topfit 2019

Met Nederland Slank werk je niet alleen op een gezonde en verantwoorde wijze naar je streefgewicht, je creëert een gezonde levensstijl voor jezelf. Hierdoor ben je niet alleen fit en gezond in 2020, maar ben je een leven lang fit! Wil je weten hoe je fit wordt? Lees dan snel verder.

voel je topfitVoel je topfit in 2020

Wil jij je topfit en lekker in je lijf voelen in 2020? Het endorfinesysteem zorgt voor de juiste balans in ons lichaam, voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Gaan we hier niet goed mee om, dan kunnen we chronische aandoeningen ontwikkelen. Het boek geeft uitleg en inzicht over ons lichaam, geest, voeding en gezondheid.

Nederland Slank programma

De start van het programma is een gratis consult. Daarna kun je besluiten of je je wilt inschrijven en worden je bloedwaarden geanalyseerd. Met die resultaten wordt een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor je samengesteld. Gedurende het traject krijg je 10 consulten van een ervaren diëtist / orthomoleculair therapeut die je persoonlijk begeleid en bijstaat. Wil je meer weten over het programma van Nederland Slank?

Start nu en krijg het boek over de Biologie van Geluk cadeau t.w.v. 29,50

Schrijf je nu in voor het Nederland Slank programma en krijg het boek over “Glutamaat en Geluk” cadeau! Een erg interessant boek over de werking van ons endorfinesysteem. Het endorfinesysteem heeft veel invloed op je gewicht en het boek geeft je uitleg over voeding, hoe het kan dat je aankomt van stress en nog veel meer! Onderaan deze pagina krijg je een preview van het boek.

Schrijf mij in voor een topfit 2020*!

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 085-0657472.

*Aan de hand van dit ingevulde formulier nemen we contact met je op. We starten met een gratis intake. Hierbij besluit je definitief of je wilt starten met het programma van Nederland Slank. Na een succesvolle inschrijving wordt het Endorfine Herstelplan boek naar je verstuurd.

Succesverhalen van Nederland Slank

Bekijk het verhaal van Harry. Harry is gestart met een gewicht van 137,4 kg. Een BMI van 35,4. Volgens de Hartstichting is er sprake van extreme obesitas. Een hoog risico op hart en vaatziekten. Na 5,5 maand het programma te hebben gevolgd woog Harry 96,3 kg. Een BMI van 24,8. Een gezond gewicht! “Ik heb me zelden zo’n rijk en gelukkig mens gevoeld. Een geweldige prestatie noemen mensen het. Het was eerlijk niet heel moeilijk. Gewoon eten wat je mag eten; niet snoepen en een geweldige vrouw naast je hebben,” zegt Harry.

VIDEO

Lees meer succesverhalen en ervaringen van Nederland Slank.

Het Endorfine Herstelplan boek

Het Endorfine Herstelplan is een praktische toepassing van de integrale epigenetica. Het biedt inzicht in de dynamiek van oorzaak en gevolg en laat verbanden zien. Wil je meer weten over ons programma De Biologie van Geluk?

Ervaring na endorfine herstelplan

Als men het Nederland Slank programma heeft afgerond en zich fijn voelt met zijn of haar nieuwe gewicht, maar zoekt naar een gelukkig gevoel, dan bieden wij het programma De Biologie van Geluk aan. Nieuwsgierig naar de ervaringen en werking? Lees het verhaal van Caroline.

Inkijkexemplaar