Snel en gezond afvallen met Nederland Slank!

Ik wil afvallen

Ik wil snel en gezond afvallen, maar hoe? Voor sommige mensen is afvallen helemaal niet moeilijk en voor anderen een heilloze weg. Met het persoonlijke voedingsprogramma van Nederland Slank is het voor iedereen gemakkelijk om af te vallen. En nog snel en blijvend ook! Banner_250x250

Veel eten en toch slank blijven?

Je kent het vast wel, van die slanke mensen die heel veel eten en toch slank blijven. En dat terwijl jij zelfs met lijnen niet zo gemakkelijk slank wordt, zoals zij. En als je dan eindelijk slank bent, komen de kilo’s er ook nog eens extra hard weer aan. Gelukkig ben je bij Nederland Slank terecht gekomen. Wij gaan je leren wat die slanke mensen vaak onbewust doen, zodat jij straks ook slank en gezond door de rest van je leven gaat. Wist je dat hormonen een grote invloed hebben op hoeveel en waar je vet opslaat? Of dat voedingsintoleranties er voor kunnen zorgen dat je overgewicht kweekt? Dat pakken we aan bij Nederland Slank. En dat zonder honger, zonder dure afslankpillen of shakes en in een rap tempo.

Hormoonhuishouding in balans is nodig om blijvend af te vallen

Wil je blijvend afvallen? Dan is het belangrijk om je hormoonhuishouding in balans te maken. Bij Nederland Slank draait het namelijk allemaal om je hormoonhuishouding. En om die weer in balans te laten komen. Wanneer je overgewicht hebt, is deze namelijk vaak verstoord.

Hormoondieet

Voordat je bij ons aan je hormoondieet begint, zal er eerst bloed van je worden afgenomen. Hierbij wordt er gekeken naar hoe je stofwisseling werkt. Met deze gegevens wordt er voor jou een persoonlijk voedingsplan geschreven waarmee je hormonen weer in balans zullen komen. Om te leren hoe jouw lichaam precies werkt en reageert op de verschillende voedingsstoffen, begeleiden we je in 10 consulten naar je streefgewicht. Deelnemers vallen hierdoor bij Nederland Slank veel sneller af dan met “gewone” diëten. En je verliest geen spiermassa en daarmee krijg je ook geen jojo-effect.

Schrijf je nu in voor een gratis consult!

Wil jij weten wat Nederland Slank voor jou kan betekenen? Nederland Slank Programma

Val nu met zekerheid blijvend af met Nederland Slank

Wij zijn zo overtuigd dat het Nederland Slank Programma voor je zal werken dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”. Als je je doel niet bereikt, dan krijg je je geld terug!Benieuwd naar hoe anderen jou voor gingen? Lees dan nu de referenties en succesverhalen. Zet de eerste stap naar een blijvend slank en gezond leven. Wil je ook definitief afvallen? Maak dan nu gebruik van de tijdelijke actie om het afslankprogramma te volgen voor €999,-. In bepaalde gevallen wordt het programma zelfs vergoed door verzekeraars. En: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico! Kom je er niet uit? Neem dan even contact op voor uitleg.
 

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag