Samenwerking Geiske de Ruig en Nederland Slank®

Geiske de Ruig, Orthomoleculair arts in samenwerking met Nederland Slank Geiske de Ruig, Orthomoleculair (tand)arts

Doe mee aan het bewezen effectieve programma waarmee je eenvoudig je gezondheid terug krijgt en je hormoonhuishouding weer in balans kunt brengen.

Vergoeding mogelijk vanuit aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen  

Ik ben een fan van gezonde voeding. Een goed voedingspatroon is de basis voor een goede gezondheid. Ik weet dat je met de juiste voeding op een eenvoudige manier je gezondheid terug kunt krijgen en je hormoonhuishouding weer in balans kunt brengen. 

Met behulp van de juiste voeding kun jij je stofwisseling en gewicht beter reguleren. Je zult merken dat je hiermee energie terug zult krijgen en dat als je darmen en hormoonhuishouding gaan verbeteren ook je huid zal verbeteren en je van evt. overtollige (buik) vet af kunt komen.

Om dit te bereiken ben ik een intensieve samenwerking aangegaan met Liesbeth van Duijn van Nederland Slank®

Nederland Slank® maakt gebruik van een bewezen effectief gezondheidsprogramma, ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Bij Nederland Slank® word je online begeleid en zodoende kun je eenvoudig en overal hieraan deelnemen. Nederland Slank® is een programma dat een betere stofwisseling en gewichtsregulatie bewerkstelligt. Nederland Slank® begeleidt jou tijdens het programma naar een volkomen uitgebalanceerd en voor jou persoonlijk op maat gemaakt voedingsprofiel.

Individueel voedingsplan

Nederland Slank® is gebaseerd op een persoonlijk voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van jouw eigen bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Om het programma te kunnen starten, laat je eerst een bloedtest uitvoeren. Dit kan bij diverse prikpunten met het formulier dat je van Nederland Slank ontvangt. De resultaten vormen de basis van het individueel voedingsplan.

Hoe werkt Nederland Slank®?

Je persoonlijke voedingsplan brengt jouw individuele “lichaams-chemie” met de bij jou passende „voedingsmiddelen-chemie” in een nieuwe stofwisselingsbalans. De maaltijden bestaan uit gezonde en de voor jou noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen. Ook zijn de voedingsmiddelen zo gebalanceerd dat ze jouw verstoorde metabolisme weer in evenwicht te brengen.

Waarom werkt het Nederland Slank® programma?

Het doel van het persoonlijke plan is het ondersteunen van jouw gezonde metabolisme en het reguleren van jouw gewicht. Om het doel snel te behalen in een tijdspad dat je kunt overzien, word je begeleid door speciaal opgeleide en gecertificeerde dietisten en orthomoleculair therapeuten. Door deze methode vallen deelnemers snel en blijvend af en houd jij er een gezond en voedzaam voedingspatroon aan over.

Waardoor bereik je met het Nederland Slank® programma gewichtsverlies?

Door middel van je persoonlijke voedingsplan krijgt jouw lichaam alle belangrijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. Het criterium voor het kiezen van voedingsmiddelen is de manier waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezond metabolisme en een betere afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, simpele regels voor de maaltijden reguleer je voor eens en voor altijd jouw gewicht en verbeter je jouw totale hormoonhuishouding.

Welke verbeteringen van je gezondheid bereik je met Nederland Slank®

De omschakeling van jouw lichaam naar gezond, passend en uitgebalanceerd eten heeft vele gezondheidsvoordelen. Zo zul je een gezond en slank lichaam eraan overhouden. Ook zal je uithoudings- en concentratievermogen toenemen en stijgt je energieniveau. Je gaat beter slapen, je fysieke en psychische kracht neemt toe en je voelt je over het geheel genomen gezonder, krachtiger en vitaler en dat straal je ook uit! Je breekt het overtollige lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel. Daardoor blijft je huid strak en glad. Tevens voorkomt het in combinatie met beweging de bekende welvaartsziekten als diabetes en hartproblemen.

Wanneer kan ik met het Nederland Slank® programma beginnen?

Aan het programma deelnemen is voor jou zinvol en waardevol:

  • als (onder- of over-) gewicht een probleem is en je een definitieve oplossing wilt
  • als je gezond wilt afvallen, meer energie wilt hebben en klachten kwijt wilt.
  • Als je gezondheidsproblemen hebt..
  • Dit kunnen zijn: slaapstoornissen, diabetes type II, reuma, migraine, depressie, chronische vermoeidheid, overgangsklachten, vetstofwisselings-stoornissen of hoge bloeddruk. Maar nog veel meer klachten zullen verbeteren als je voeding als je medicijn gaat gebruiken.
  • Ook als je tot op hoge leeftijd energiek en fit wilt zijn

Gratis consult

JA, plan een gratis consult voor me in!

Opmerking:

Het Nederland Slank® stofwisselingsprogramma mag nóóit het bezoek aan je arts vervangen. Met name bij aanhoudende klachten dien je je arts te raadplegen. Het programma mag ook niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan. Uiteraard kun je naast het Nederland Slank® programma ook een afspraak maken in mijn praktijk zodat ik je nog verder kan ondersteunen met voedingssupplementen en advies op maat.

Zorgverzekering

Je kunt de kosten van het programma vaak (deels) declareren als je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekering. De orthomoleculaire consulten vallen onder alternatieve geneeswijzen, omdat Nederland Slank werkt met begeleiders die een licentie hebben van de MBOG. Dat is een erkende beroepsvereniging. Hiervoor geldt ook geen eigen risico. Orthomoleculaire consulten worden beter vergoed dan de diëtist, die met uur in de basis verzekering valt. En waarvoor het eigen risico wel wordt aangesproken. Jouw verzekeraar zal Nederland Slank overigens niet herkennen, omdat licenties op personen worden uitgeschreven. De orthomoleculaire therapeuten van Nederland Slank hebben zo'n licentie. Als je je inschrijft voor het programma hoor je welke orthomoleculair therapeut jouw programma zal begeleiden. Lees hier wat de vergoedingen zijn.

Gratis consult

JA, plan een gratis consult voor me in!

 

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag