Vacature orthomoleculair therapeut (deeltijd)

Wij werken met videobellen door heel Nederland, of je in de buurt woont is dus niet belangrijk.

Vacature diëtist

Ben jij geïnteresseerd in het gebruiken van voeding als medicijn?

Bij Nederland Slank heb je gemotiveerde clienten die je al in een paar dagen ziet opknappen van allerlei klachten. En dat is echt leuk werken. Zie interviews met Pantea en Rachida

We werken vooral met normale voeding uit de winkel, op maat van het bloed en de anamnese. En alleen met suppletie als dat nodig is.

Daartoe maken we gebruik van een succesvol programma dat ontwikkeld is door een internist en voedingsdeskundigen en waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het 2 x zo goed werkt als alle andere diëten.

Zij zijn daarbij o.a. uitgegaan van de evolutionaire gezondheidsleer.

Jouw taak is het vooral om clienten te leren hoe hun lichaam op voeding reageert. Met die kennisoverdracht lever je een bijdrage aan een duurzame levensstijl.

Je hebt een grote mate van vrijheid en het maakt niet zoveel uit waar je woont. Onderling en met de clienten houden we contact via Skype. Dus je werkt vanuit je eigen huis of kantoor. Wel komen we onderling en met klanten regelmatig bij elkaar. Met kookworkshops, stylings, etentjes etc.

Ook is er voldoende ruimte om te groeien. Wij vinden het leuk om jou je talenten te laten ontwikkelen en helpen je daar graag bij. Of dat nu is in een nieuw vakgebied of in het opzetten van een eigen praktijk. Er is veel mogelijk als je denkt in win-win situaties.

Lijkt jou het ook leuk om echt een bijdrage te leveren aan de gezondheid van Nederland? Lees dan verder.

Schrijf je onderaan de pagina in voor samenwerking!

en stuur een video-opname van 5 minuten.

Wat is de vacature orthomoleculair therapeut bij Nederland Slank?

 • Nederland Slank leert mensen gezond te eten volgens een wetenschappelijk bewezen succesformule van normaal eten uit de winkel. (Geen pillen, shakes of injecties dus)
 • We bestrijden met dit programma overgewicht (op basis van no-cure-no pay) en heel veel voeding-gerelateerde ziekten.
 • Onze missie is om de helft van Nederland te redden, van overgewicht en andere kwalen.
 • Dat klinkt ambitieus maar dat gaan we wel doen. De komende 5 jaar zullen we elk jaar het aantal cliënten dat we helpen, verdubbelen.

Wie ben jij in deze zorgfunctie?

Voeding is niet alleen je vak maar ook je passie.

Je houdt van eten en van je gezondheid en je houdt die twee in balans.
Zo niet, dan kunnen we je tijdens de introductiefase leren hoe je dat doet.
Tenslotte zijn ervaringsdeskundigen de beste leermeesters.
Jij gaat tot het uiterste om je cliënten verder te helpen op hun pad naar gezondheid.
Je hebt een leergierige, enthousiaste en assertieve persoonlijkheid.
Je hebt een zelfstandige en proactieve werkhouding.
En je hanteert een stimulerende en elegante communicatievorm.

Wat heb je nodig voor deze vacature in de zorg?

 • Diploma Orthomoleculair therapeut op het moment van instroom in september 2019
 • (Na MBK of gelijkwaardige opleiding)
 • Registratie bij MBOG of gelijkwaardige beroepsvereniging in september 2019
 • Nederland Slank biedt het volgende:
 • Werken met stimulerende collega's vanuit huis, online
 • Door de snel groeiende organisatie is er voldoende mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.
 • Je begeleidt en motiveert de cliënt bij het volgen van het programma en evalueert de resultaten van de behandeling met de patiënt.
 • Voorlichtingen en (kook)workshops voorbereiden en uitvoeren.
 • Webinars voorbereiden en geven.
 • Artsen rapportages verzorgen.
 • Diverse taken op het gebied van PR-activiteiten en Social Media.
 • Nederland Slank houdt ervan om naar mogelijkheden te kijken en luistert naar de voorkeuren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden van het individu.
 • Een marktconforme beloning.

Sollicitatieprocedure

1 Een videopresentatie inzenden van 5 minuten
2 Eerste gesprek via Skype
3 Kennismaking met het Nederland Slank programma door dit zelf te volgen
4 Opleiding start
5 evaluatie programma
6 Traineeship en opleiding tot begeleider
7 Zelfstandig aan het werk
liesbeth nederland slank Meer weten over de begeleiders van Nederland Slank?
Kijk dan even op deze pagina.Tot gauw!Liesbeth van Duijn, eigenaar Nederland Slank.Dit formulier werkt alleen als je nog nooit ingeschreven was. Als je dat wel was, en we hebben je niet eerder gesproken, maak dan een videoboodschap van 5 minuten, waarin je uitlegt wie je bent en welke bijdrage je denkt te kunnen leveren bij Nederland Slank. Ook als je voor het eerst inschrijft, vragen we je een video boodschap te sturen.En stuur die aan Liesbeth van Duijn lies@nederlandslank.nl
of bel ons op 010-340 99 91

 • Consulten door het hele land
 • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
 • Stel een vraag