Saar brengt haar hormonen in balans

hormonen in balans

Hormonen in balans

Hallo allemaal,

Ik ben Saar, bijna 38 jaar en ontzettend nieuwsgierig naar het programma dat Nederland Slank aanbiedt.
Mijn motivatie is niet zo zeer afvallen, meer om te kijken wat het programma voor mij kan betekenen om mijn hormonen in balans te brengen.

Hormonen na de bevalling

Sinds de geboorte van onze tweede dochter 4 jaar geleden, merk ik dat mijn lichaam erg is veranderd en dat mijn cyclus zorgt voor ongemakken.
Mijn hoop? Meer energie, geen hoofdpijn en vaarwel pijn in mijn bekken!
Inmiddels heb ik week één van de strenge fase achter mij. Het is even doorzetten, vooral de voorbereidende fase en het hongergevoel de eerste drie dagen, maar ik ben  nu 7 dagen bezig en begin voorzichtig aan te merken dat het beter met me gaat en  het wordt ook
makkelijker.

Meer energie

Ik heb het gevoel alsof mijn innerlijke motor wordt opgestookt maar wat haperend op gang komt. Bij vlagen voel ik mij enorm energiek en helder en merk op dat ik warmere handen en voeten heb dan anders.
Wat ik eet lijkt ook veel smakelijker dan voorheen en tijdelijk koken zonder olie zet aan tot creativiteit!
Tot slot mijn controles van deze week. Wordt vervolgd…

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype