Succesverhalen en referenties

Kijk ook op de testimonialpagina

Wil jij net zoals vele anderen binnenkort ook kunnen vertellen hoeveel jij bent afgevallen? Met het Nederland Slank programma val je namelijk erg snel af. Soms wel tot 3 kilo per week!

Succesverhalen van deelnemers

"Ook de hoofdredactrice van Viva doet ons programma, en met succes!"
 
vivamaart

Snel afvallen met Natasja
 
Dag Liesbeth,Het systeem van Nederland Slank werkt prima !   In bijna 2 maanden ( 28 mei effectief begonnen ) ben ik 15,5 kg kwijt !  Ik weeg nu 104 kg.Ik ga in ieder geval door tot 95 kg, denk dat ik dan even in de onderhoudsfase ga en daarna waarschijnlijk door naar een lager gewicht.  Dat zien we dan wel.Het is geweldig om nu al al die kilo’s kwijt te zijn, ik beweeg veel makkelijker, met de trap heb ik geen moeite meer, mijn ademhaling is enorm verbeterd ( dat is eigenlijk nog de grootste winst !! )Het is niet makkelijk om te doen, maar het resultaat is meer dan voldoende om vol te houden.   De begeleiding van en door Pantea is erg prettig ( wat een leuke vrouw ! )Ik doe mijn best om over 5 weken 95 kg te wegen, hoewel ik nu al problemen heb met mijn kleding : de broekriemen komen straks gaatjes te kort, alles wappert om me heen, mijn omvang is nu almet 9 (negen) cm afgenomen.Ik pas nu weer in kleding die ik in jaren niet meer aan kon trekken. Kortom, een successtory (ook jouw successtory !).  Het valt iedereen al op, en dus “verspreid ik het woord”. Hartelijke groeten,  Bart
 
veel afgevallen

Klik op de foto om het filmpje te zien van het verloop van zijn programma

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi Liesbeth,
Nog even een leuk bericht: Ik ben nu inmiddels bijna op mijn streefgewicht en in totaal bijna 20 kilo afgevallen!!! Ik ben super blij en voel me ongelooflijk!! Ik had nooit verwacht, dat het zo snel en zo goed zou gaan en ben heel blij dat ik in februari de stap toch heb genomen, om het programma te volgen. Van iedereen krijg ik complimenten, dat ik er zo goed uit zie en dat is ook wel eens fijn. Groetjes Petra Tol

 
dianeDiane Reijntjes-stegeman
 
Op 10 juni jl. kon ik eindelijk beginnen met NederlandSlank. Ik stond begin mei al te popelen om aan dit programma deel te nemen, maar eerst moest ik bloedprikken, wachten op de uitslag en dan moest er nog een plan geschreven worden. Ik moet zeggen het was het wachten waard! Ben vandaag een week bezig en ben inmiddels 4.1 kilo afgevallen en in totaal 8 cm kwijt! De eerste 2 dagen waren de voorbereidingsdagen en die gingen mij toch best makkelijk af qua eten, maar ik was erg moe en sliep 16 a 17 uur per dag. Mijn lichaam was aan het ontgiften en ik had mijn slaap blijkbaar nodig. Daarna werd het steeds makkelijker want ik ging weer vlees, vis, groente en fruit eten....mijn energie level ging langzaam weer omhoog en nu een week onderweg kan ik zeggen dat ik mij goed voel. Ik heb nog een hele lange weg te gaan, maar ben blij met mij eerst behaalde resultaten.
 
 

 
Hallo Islem,
Jawel, gistermorgen (8-6) wees de weegschaal 97,2 kilo aan. Dat betende dat ik in precies 4 maanden 32,1 kilo ben kwijt geraakt! Dat betekent dat ik binnen jullie belofte van 8-12 kilo per maand val :-). Dit had ik vooraf niet durven denken. De eerste maand misschien, maar dat het zo lang zo goed door zet, daar kon ik alleen van dromen!
Vrijdag ook voor het eerst nieuwe kleren gekocht, aangepast naar mijn huidige maat. Wel even wennen dat shirtjes niet meer zo ruim hoeven te zijn. Van maat 54-56 naar 46-48 en zelfs 42-22!
Ook een korte broek van maat 50/52 naar 44! Ik weet niet wat me overkomt maar ben wel trots en blij.
 
Ben eerlijk dat er daarna meteen een sjoemeldag aan te pas kwam. We vierden de verjaardag van mijn zoontje en ik vond dat ik dit wel verdiend had. Vandaag in eerste instantie de draad goed opgepakt tot we onverwachts gingen BBQ-en. Ook dat eerst goed (kipspies en groentenspiezen), maar het stokbrood en de saté-saus hadden een te sterke aantrekkingskracht.
Vanaf morgen weer in het gelid om toch ook nog richting de 90 te komen. Als ik al zo ver gekomen ben, moet dat ook lukken!
Streven is voor mijn verjaardag, nog 6 weken (24-07). Het zal er om hangen, maar ik doe mijn best... Overigens vanmorgen wel begonnen met sporten, dus dat was toch ook wel weer positief :-).Je ziet het volgende week wel weer!
 
Groetjes,
YvonneOverzicht Yvonne Ulrich-Derksen
 

Hoi Islem,
Ik zou je even een kleine update sturen over hoe het gaat. Ben 2 weken op vakantie geweest dus daar lag een mooie uitdaging. Dan eet je toch sneller makkelijk en wat ongezonder. Maar het is me prima afgegaan!! Voel heel goed aan wat ik beter niet kan eten en het lukt me vaak ook prima om het evenwicht te vinden in wat wanneer wel of niet te eten.
Mijn gewicht is bij thuiskomst 71.0 dus daar ben ik ook heel tevreden mee. Heb het dieet ingepast in mijn dagelijkse leven en zou niet meer terug willen naar daarvoor!! En de energie komt ook weer meer en meer gelukkig, daar ben ik er nog niet helemaal maar mijn schildklier lijkt het wel op te pikken, want ik voel me met de weken beter worden.
Dan weet je weer hoe het hier gaat, ben er echt heel blij mee 🙂
 
Groetjes, Marjolein Hemelsoet
 

 
Hi Liesbeth,
Nooit eerder meegemaakt dat ik fluitend afval. Ik zat nog even in de weerstand toen ik aan deze manier van eten begon, maar ik ben helemaal om. Nadat ik de moed al had opgegeven om ooit nog van mijn overgewicht af te komen ben ik nu zover dat ik de kleren die mij te groot zijn ook meteen wegdoe. 10 kilo is eraf in 6 weken.
Ik heb het niet koud, ben niet chagrijnig, heb geen trek tussen de maaltijden door en krijg steeds meer energie. Voor mij nooit anders meer.
Ook in gezelschap als er van alles op tafel komt heb ik geen behoefte aan de snacks. Een gezellige High Tea met 60 man meegemaakt waarbij ik lekker mijn eigen eten at. Ik mocht van mijzelf na de lunch 1 scone en die smaakte heerlijk, maar ik kreeg het niet op en had ook bij het avondeten geen behoefte aan wat anders dan mijn eigen eten.
Zo relaxed!!!
 
Hartelijke groet,Marja van Veen
 

Hoe gaat het met Gio?

Morguh allemaal, net gewogen. Eerste kwartaal is dus voor mij voorbij. In totaal 29,2 afgevallen in 12 weken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in andere verschillen, zal ik later(als ik tijd heb) een overzicht maken. We gaan nog eventjes door.... Ik heb gisteren heel toevallig voor het EERST in de 12 weken zelf gekeken naar mijn start foto, ik ben zeker 15 minuten in SHOCK gebleven. Maar over de foto's, ik heb (helaas) besloten dat ik die pas laat zien als ik mijn streefgewicht heb bereikt, geen uitzondering voor niemand!
 
 

 
Hoi ik ben Michelle, ben 21 jaar oud en kom uit Waalwijk. De reden dat ik met Nederlands Slank ben begonnen is omdat ik veel te zwaar was voor mijn leeftijd en een jonge meid hoort op die leeftijd lekker in haar vel te zitten.Vooraf aan dit dieet had ik een hekel aan andere diëten. Iedere dag sporten, gekke drankjes, en jezelf kwellen door weinig eten.
Na het dieet van Nederland Slank ben ik daar heel anders tegenaan gaan kijken. Nederland Slank zet je op het juiste spoor en al lijkt het of je maar weinig mag eten, je zal versteld staan van hoe je lichaam hierop reageert.  In het begin viel ik veel en snel af wat een goede motivatie is.
Mijn doel is om mijn levensstijl te veranderen en telkens dichter bij mijn streefgewicht te komen. Ik ben een groot liefhebber van eten en drinken. Niet zozeer van het snoepen maar wel van lekker eten. Het bewust worden van wat je eet en hoeveel je eet is voor mij heel belangrijk.
Ik ben nog lang niet klaar want er moeten echt nog wat kilo's af, maar het gevoel wat ik nu al heb, na 8,5 kilo, is echt een heel fijn gevoel. Als je wilt afvallen en ook op je streefgewicht wilt blijven kan Nederland Slank je heel goed helpen. Iedereen kan dit, het is puur een kwestie van: aan de regels houden. Als je dit doet zal je zien dat het heel gemakkelijk gaat en andere diëten zullen dus voortaan overbodig zijn.
 

 
Kijk hier hoe het gaat met Brigitte
 

 
Hoi Islem,
 
Een afspraak inplannen kan, maar hoeft niet perse. Ik ben toch wel gemotiveerd. En als ik vragen heb laat ik het je weten, ok?
Ik was vanochtend bij de huisarts. N.a.v bloedprikken vorige week voor mijn DiabetesII. 
Ik ben zo goed vooruit gegaan. Cholesterol, bloeddruk en leverwaarde waren perfect!
En bij Diabetes heb je ergens een gemiddelde waarde nodig van 55 en dat was 52, ook perfect!
En mijn bloedsuikerspiegel begon op 14, veel te hoog. Ik moest aan de medicijnen. En de dokter had gezegd dat afvallen wel goed zou zijn, maar dat ik altijd medicijnen zou moeten blijven gebruiken. 
En nu was mijn waarde 7!!!!!! En als ik zo doorga kan ik over n maand van de medicijnen af!
Prachtig toch? De dokter was zelf ook verbaasd? Dus niet alleen 10 kg eraf maar ook bijna van mn Diabetes af!!
Dus je snapt dat ik gemotiveerd ben.
 
Ik hou je op de hoogte!
 
Groetjes, Jessica
 

 
Hoi Liesbeth,
Ben al zo blij met Nederland slank echt super!! Ben al 4 kilo kwijt en ik voel me goed, heb zin in de andere 16 kilo eraf!!
Hoop dat dit gaat lukken!! Zou jij voor mij de facturen van 2013 kunnen opsturen. Kan voor 2013 nog 400 euro declareren.
Met vriendelijk groeten,
 Fijne jaarwisseling Femke Noordijk
 

Bericht van drie trotse dochters van Marjolijn Kamerling: Beste Nederland Slank, Mijn moeder kon nog altijd niet geloven dat ze nu echt wel slank was, maar na deze fotosessie ziet ze toch wel, in dat ze echt slank is. Ze schrok echt van de foto van hoe ze eerst was. Wij zijn echt heel trots op d'r! Wij vonden het super leuk om onze slanke moedertje op de foto te zetten. Het lijkt net of ze haar buik in houdt maar dat is echt niet zo hoor 😉 Hartelijke groetjes, Wilma, Anne en Alijne (drie trotse dochters van Marjolijn Kamerling)
Collage afvallen
 

 
Bericht van Marjolijn Kamerling:
 
 KERSTBOOM---streep---oceaan
Beste Liesbeth,
Lange tijd hebben we geen kontakt gehad. Hoe is het met jou?
Met mij gaat het prima.
Ik blijf keurig op gewicht, dat is tussen de 69,5 en 70,5 kilo.
En daar ben ik heel blij mee.
Groeten van Marjolijn Kamerling
 

 
 Bericht van Angelique Mahler: 
 angelique
 

 
Bericht van Marthe: 
Hallo Liesbeth, Hoe gaat het met je?Met mij is alles oké!En ben nog steeds erg blij dat ik Nederland slank ontdekt hebt!Dit moet meer uitgedragen worden...! Groeten, Marthe

Bericht van Petra:
Hoi Liesbeth, Ik moet je toch even melden dat ik mooi op de 65 kg blijf. ik eet minder streng en soms minder, minder streng en dat lijkt te werken.
Ontbijt en middag is denk ik streng, nou ja ik eet gewoon als tijdens het programma maar ietsje meer.
In ieder geval ben ik je dankbaar.
Wens je fijne kerstdagen, en laat ons hopen het slank blijven lukt ook tijdens al deze feestdagen 
Groetjes
Petra (om beroepsredenen blijft Petra liever anoniem)

monique Hoi Liesbeth, Ik heb al jarenlang  problemen met mijn gebit. Ondanks goed poetsen en schoonhouden, heb ik extreem snel last van tandsteen en ontstoken tandvlees. Op den duur ging ik om de 4 maanden naar de mondhygiëniste alwaar mijn gebit onder verdoving werd schoon gemaakt. Omdat het zonder verdoving simpelweg te pijnlijk was. Dit werd steeds in 2 afspraken gedaan, omdat ze alleen maar één helft van de mond kon verdoven per keer. Een paar maanden nadat ik met Metabolic Balance ben gestart kwam ik weer bij de mondhygiëniste. Ze vroeg me wat ik gedaan had, omdat mijn gebit er zoveel rustiger uit zag. Ik had het niet beter schoongemaakt als anders, dus dit moest echt komen van Nederland Slank. Hoewel ik daarvoor ook al echt gezond at, heeft de combinatie en hoeveelheden van voedingsmiddelen er echt voor gezorgd dat er iets bij mij terug in balans is gekomen. Dit heeft zich dus onder andere geuit in mijn gebit, maar ook in enorm gewichtsverlies en in veel meer energie. Sindsdien ga ik nog maar 2 x per jaar naar de mondhygiënist en zijn we in een mum van tijd klaar en dat alles zonder verdoving. Groetjes, Monique

Referenties en succesverhalen

Lees en zie hieronder de referenties en succesverhalen van een aantal mensen die jou voor gingen:

Reden succes

Het programma wat Nederland Slank aanbiedt, is niet alleen wetenschappelijk bewezen maar wij hebben ook al veel succesverhalen gehad. Zodoende dat wij zo zeker zijn van ons programma, dat wij het no cure no pay beleid volgen. Dit betekent wanneer jij niet afvalt met ons programma, je je geld terugkrijgt. Wil je weten hoe ons programma precies werkt? Klik dan hier. Wil jij ook graag met het Nederland Slank programma beginnen? Neem dan nu contact op via 010-3409991 of vraag online een gratis consult aan.

 

 
 
 
 
   

of bel ons op 085 06 57 472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag