Recept zomerse surf en turfsoep

Surf en turfsoep (land en zee)

Ingrediënten:

  • 4 gedroogde Japanse of Chinese paddenstoelen, 1 uur geweekt en gehalveerdSurf en turf soep
  • 1 l water
  • 10 g kombu zeewier
  • 100 g kipfilet, gedeeltelijk ontdooid om in fijne plakjes te kunnen snijden
  • 60 g zeetongfilet, bevroren, in dunne plakjes gesneden
  • 4 Chinese garnalen
  • 6 blaadjes spinazie
  • 2 dunne plakjes citroen
  • Zout

Bereidingswijze:

  1. – Laat de gedroogde paddenstoelen 1 uur in water weken.
  2. – Breng 600 ml water met de kombu zeewier in een pan aan de kook.
  3. – Laat dit 15 minuten in een afgesloten pan op laag vuur trekken.
  4. – Verwijder het wier en voeg wat zout en de uitgelekte paddenstoelen toe.
  5. – Kook dit op laag vuur in 10 minuten gaar.
  6. – Snijd de kipfilet end e halfbevroren zeetongfilet ondertussen in flinterdunne plakjes.
  7. – Blancheer de kip met de zeetong gedurende 2 minuten met de 4 Chinese garnalen.
  8. – Laat de kip, zeetong en garnalen uitlekken.
  9. – Pel de garnalen en verdeel deze samen met de kip en zeetong over 2 kommen.
  10. – Leg per kom 3 blaadjes spinazie en een schijfje citroen in de soep.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype