Recept verse zalm met kruidenkorst

Zalm met kruidenkorst.

Ingrediënten:zalm

  • Zalmfilet
  • Zwarte bonen
  • Ansjovisfilets
  • Olijfolie
  • Andijvie
  • Ui
  • Dille
  • Knoflook
  • Citroen
  • Peper
  • Kappertjes
  • Roggecracker

Bereidingswijze:

  1. – Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. – Rasp de schil van een halve citroen.
  3. – Hak dit samen met de dille, knoflook en de roggecrackers.
  4. – Voeg 2el olijfolie toe en een beetje peper.
  5. – Verdeel het mengsel over de zalm.
  6. – Plaats de zalm ca. 10minuten in de oven.
  7. – Versnipper in de tussentijd de ui.
  8. – Verwarm een pan met olie en fruit de ui.
  9. – Maak de andijvie goed schoon en snij deze in grof in stukken.
  10. – Bak de andijvie op hoog vuur.
  11. – Spoel de zwarte bonen af en voeg deze bij de andijvie toe.
  12. – Snij de ansjovis ook grof in stukken.
  13. – Roer de ansjovis samen met de kappertjes door de andijvie.
  14. – Serveer dit samen met de zalm en garneer met de partjes citroen.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype