Recept warme groentesoep

Groentesoep

Ingrediënten:

  • 1 l bouillonGroentesoep
  • 75 g bloemkool, kleine roosjes
  • ½ stengel bleekselderij, schijfjes
  • 50 g venkel
  • 50 g wortel, schijfjes
  • 1 kleine prei, ringetjes
  • 8 champignons, plakjes

Gehaktballetjes:

  • 100 g rundergehakt
  • 1 el kokosmeel
  • ½ losgeklopte ei
  • 1 th verse peterselie, fijngehakt
  • Mespuntje kruidnagel
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze:

  1. – Snijd de groenten klein.
  2. – Zet de bouillon samen met de groenten in de pan op het vuur en breng dit geheel aan de kook.
  3. – Laat de soep vervolgens 10 minuten net aan de kook op laag vuur gaar worden.
  4. – Breng ondertussen het gehakt op smaak met fijngehakte peterselie, mespuntje kruidnagel en zout en peper.
  5. – Voeg het ei en een deel van de kokosmeel toe.
  6. – Als het gehakt nog nat en slap is, voeg dan extra kokosmeel toe.
  7. – Maak hier balletjes van.
  8. – Doe deze in de soep en laat de soep nog 10 minuten zachtjes koken tot de gehaktballetjes gaar zijn.
  9. – Strooi vlak voor het serveren nog wat fijngehakte peterselie over de soep.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype