Recept gevulde champignon met blauwe bessen en roomkaas

Gevulde champignon met blauwe bessen en roomkaas

Ingrediënten voor gevulde champignon:Recept gevulde champignon met roomkaas en blauwe bessen

Grote champignon
Roomkaas
Blauwe bessen

Bereidingswijze:

– Borstel de champignons goed schoon.
– Hol de champignons uit en vul ze met verse roomkaas.
– Snij de blauwe besjes in stukjes en druk deze in de roomkaas.
– Leg ze op een ovenschaal.
– Voorverwarm de oven op 200 graden.
– Zet de champignons 20 minuten in de oven.

Genieten van je gevulde champignon

Hoor je het piepje van de oven? Tijd om ze eventjes iets te laten afkoelen en genieten maar! Van je eigen gemaakte gevulde champignon met blauwe bessen en roomkaas.

Benieuwd naar andere verantwoorde recepten?

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype