Het programma

Nederland Slank pakt de specifieke oorzaken van uw overgewicht aan. Vaak kunnen verkeerde voeding en een verstoorde hormoonbalans leiden tot overgewicht, wat u een groter risico kan geven op diabetes, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en bepaalde soorten kanker. Nederland Slank gebruikt gezonde voeding als medicijn. Ons gepersonaliseerde voedingsplan is er op gericht uw hormoonbalans te herstellen en laat uw lichaam de voeding weer omzetten in energie, in plaats van in vet. Uw metabolisme wordt gewijzigd, waardoor u verantwoord kunt afvallen*. Nederland Slank maakt hiervoor onder andere gebruik van het Metabolic Balance programma.
Banner_600x250
 
 

VIDEO Je stopt toch ook geen diesel in een benzine auto? Met de juiste voeding doet jouw lichaam het veel beter.

Unieke aanpak

De eerste stap in het programma van Nederland Slank is het gratis consult. Daarna kunt u zich officieel inschrijven en uw bloedwaarden laten analyseren. Op basis van die resultaten wordt vervolgens een uniek voedingsprogramma voor u opgesteld. Tijdens het traject wordt u bovendien persoonlijk begeleid door een ervaren diëtist/ orthomoleculair therapeut, door middel van 10 consulten.

Gratis consult

Het gratis consult bestaat uit een informatie-video en een geheel vrijblijvend gesprek waarin we al uw vragen beantwoorden.

Opbouw programma

Na de inschrijving en de bloedanalyse ontvangt u een boekje met uw persoonlijk voedingsprogramma. Dit bestaat uit vier verschillende fasen: de voorbereidingsfase, de strenge fase, de minder strenge fase en gewichtsbehoud. U krijgt een lijst met aanbevolen voedingsmiddelen, gebaseerd op uw anamnese en persoonlijke bloedwaarden. Daarnaast krijgt u ook een maaltijdplanning, met drie voorstellen per maaltijd en variatielijsten.

Optimaal resultaat

Nederland Slank kan uw hormoonbalans herstellen, waardoor u uw streefgewicht kunt bereiken.* U kunt dus op een verantwoorde manier afvallen door middel van gezonde voeding. Daardoor kan u ook snel veel energieker worden en kan u minder snel last krijgen van kwaaltjes. Bovendien kunt u het voedingsprogramma de rest van uw leven blijven gebruiken, zodat u uw gewicht ook nadien nog kunt behouden.

Met ons Metabolisme dieet helpen wij jou naar je streefgewicht*

Het endorfine herstelplan

Geluk of gelukkig zijn is voor iedereen iets anders. Wel gebeurt er bij iedereen hetzelfde in het lichaam. Geluk gaat namelijk altijd gepaard met positieve emoties, gedachten en energie. Lees alles over geluk, je beloningssysteem en endorfine. En natuurlijk lees je ook wat je kunt doen om weer écht gelukkig te kunnen zijn! Start met het Endorfine Herstelplan of lees er meer over in het boek van Lucas Flamend.

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 06 57 472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, gericht op de hormoonhuishouding. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Dit verschilt per individu. Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Het eerste vrijblijvende consult is gratis. Het volledige programma kost €899,-. Daarvoor krijgt u een persoonlijk voedingsprogramma en 10 consulten.
De consulten vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag

Achternaam

Voornaam

Telefoonnummer

Uw vraag