Nederland Slank programma

Nederland Slank pakt de specifieke oorzaken van uw disbalans aan. Vaak kunnen verkeerde voeding en een verstoorde hormoonbalans leiden tot moeilijk afvallen en andere klachten. Nederland Slank gebruikt gezonde voeding als medicijn. Ons gepersonaliseerde voedingsplan is er op gericht uw stofwisseling te verbeteren, uw hormoonbalans te herstellen en laat uw lichaam de voeding weer omzetten in energie, in plaats van in vet. Uw metabolisme wordt gewijzigd, waardoor u verantwoord kunt afvallen*.

Hoe werkt Nederland Slank?

VIDEO Je stopt toch ook geen diesel in een benzine auto? Met de juiste voeding doet jouw lichaam het veel beter.

 
Het Nederland Slank Programma is mede gebaseerd op Metabolic Balance (de balans bij omzetting voedingsstoffen in uw lichaam: uw stofwisseling). Dit een wereldwijde wetenschappelijke voedingsleer, die uitgaat van de kracht van voeding op een gezond leven. Ontdek hoe gezonde voeding de balans in het lichaam herstelt en welke positieve lange termijn effecten dit heeft op uw gewicht, gezondheid en vitaliteit.

Een unieke aanpak

In het programma doorlopen we een aantal stappen, van eerste kennismaking, inventarisatie gezondheid en wensen, naar het daadwerkelijk uitvoeren van het eigen voedingsplan en de begeleiding daarin. In het kort zien de fasen er als volgt uit:

1. Gratis consult

De eerste stap in het programma van Nederland Slank is het gratis consult. Het gratis consult bestaat uit een informatie-video en een open, vrijblijvend gesprek waarin we elkaar leren kennen en wij uw vragen kunnen beantwoorden.

2. Intake

Wanneer u wilt starten met het programma kunt u zich officieel inschrijven en met ons formulier uw bloedwaarden laten analyseren, bij een dichtstbijzijnd medisch diagnostisch centrum. Op basis van die resultaten wordt vervolgens door ons een uniek voedingsprogramma voor u opgesteld.

3. Doorlopen van het programma

Na de inschrijving en de bloedanalyse ontvangt u een boekje met uw persoonlijk voedingsprogramma. Dit bestaat uit vier verschillende fasen:
- de voorbereidingsfase,
- de strenge fase
- de minder strenge fase
- gewichtsbehoud

U krijgt per fase een lijst met aanbevolen voedingsmiddelen, gebaseerd op uw anamnese (voorgeschiedenis en relevante zaken) en persoonlijke bloedwaarden. Daarnaast krijgt u ook een maaltijdplanning, met drie voorstellen per maaltijd en variatielijsten. Tijdens alle fasen van het traject wordt u bovendien persoonlijk begeleid door een ervaren diëtist/ orthomoleculair therapeut, door middel van 10 consulten.

4. Feestelijke afsluiting

In het 10e en vaak laatste begeleidingsconsult sluiten we het programma af of kiezen we voor vervolgstappen. We staan met trots stil bij de resultaten die er geboekt zijn op het gebied van gewicht, gezondheid en vitaliteit. We kijken ook samen naar de toekomst en wat er nodig is om het resultaat vast te houden of verder te verbeteren.

Nazorg met De Biologie van Geluk

Met het voedingsplan gun je jezelf een nieuwe levensstijl en blijf je stabiel. Maar in extreme situaties kan het soms zo zijn dat je toch een terugval krijgt. Denk aan een heftige privé-situatie waarbij je het even helemaal kwijt bent. Heb moed en klop bij ons aan! Met je persoonlijke voedingsplan en ons programma de biologie van geluk  helpen wij je weer op de rit.

Hoeveel kost het programma?

Nederland Slank biedt u een op maat gemaakt voedingsprogramma en persoonlijke begeleiding voor €999,-. Ons doel is dat u hiermee de rest van uw leven uw streefgewicht kunt behouden. We zijn zo overtuigd van de effectiviteit van het programma dat we een no cure no pay-beleid hebben. Als u met de hulp van Nederland Slank alsnog niet uw streefgewicht behaalt, betalen wij u het volledige bedrag terug. Ook is gespreid betalen mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Vergoeding van verzekeraars

In veel gevallen wordt het programma (deels) vergoed door verzekeraars omdat onze begeleiders altijd door de MBOG erkend zijn. Daarbij wordt uw alternatieve verzekering niet verrekend met uw eigen risico. Als u hierover nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

“De kans is groot dat (een deel van) de kosten door uw zorgverzekering wordt vergoed.”

Orthomoleculaire geneeskunde

Bij Nederland Slank wordt u begeleid door Orthomoleculair Therapeuten/Kwaliteitsgeregistreerde diëtisten: Pantea  of Rachida.
Orthomoleculaire therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen in uw polis. Als u hiervoor verzekerd bent, kunt u wellicht een (groot) deel van de kosten van het programma vergoed krijgen.

Dieetvergoeding

Omdat er gediplomeerde diëtisten /Orthomoleculair Therapeuten werkzaam zijn voor Nederland Slank, kunt u ook hier mogelijk een vergoeding voor terugkrijgen via uw verzekeraar. Dit is echter afhankelijk van uw verzekering en uw (aanvullende) pakket.
Ontdek meer over de diëtisten vergoeding.
Als u meer wilt weten over de precieze vergoeding voor de diëtist, kunt u het best contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Check uw verzekering!

Ontdek of uw verzekeraar een vergoeding biedt voor orthomoleculaire geneeswijzen.*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 06 57 472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, gericht op de hormoonhuishouding. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Dit verschilt per individu. Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consulten vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag