Waist to height ratio

Waist to height ratioMet de waist to height ratio kun je nu betrouwbaar berekenen of je overgewicht hebt of niet. Heb jij overgewicht? Kies er dan nu voor om snel en blijvend af te vallen met het programma van Nederland Slank en geniet van de vele voordelen van een gezonde waist to height ratio.

Wat is een gezond gewicht?

Wat is nou een gezond gewicht? Dat is voor ieder lichaam anders en daarom persoonlijk. Zo spelen er ook andere factoren mee dan alleen gewicht en lengte zoals het bij de BMI berekend wordt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand veel spiermassa heeft, zoals een body builder. Hierdoor weegt hij heel veel, maar heeft hij maar weinig vet, waardoor hij geen overgewicht heeft. Ook wanneer iemand veel buikvet heeft, maar op andere plaatsen slank is, zegt het gewicht niet alles. Iemand met alleen een bierbuik kan namelijk nog steeds niet heel zwaar wegen, maar toch overgewicht hebben. Buikvet brengt namelijk juist veel gezondheidsrisico’s met zich mee omdat dat hormonen en ontstekingsstoffen uitscheidt die gevaarlijk zijn voor de lever en de alvleesklier. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de gezondheid van je hoeveelheid buikvet kan berekenen.

De waist to height ratio

Met de waist to height ratio wordt wel rekening gehouden met dingen, zoals spiermassa of buikvet. Bovendien is deze methode ook betrouwbaarder voor langere of kleinere personen. Je berekent de waist to height ratio met de volgende formule: Taille-wijdte in centimeters / Lengte in centimeters. Om een gezond gewicht te berekenen, kun je het beste je taille-wijdte meten in het midden tussen de onderste rib en de bovenkant heup. Een ratio tussen 0,40 en 0,50 wordt als gezond geacht. Heb jij een te hoge waist to heigth ratio? Dan heb jij voor jouw lengte te veel buikvet, wat veel gezondheidsrisico’s meebrengt. Neem daarom de verstandige keuze om te gaan afvallen. Nederland Slank biedt een afslankprogramma aan waarbij je snel en blijvend zult afvallen. Het is zelfs mogelijk om tot 3 kilo per week af te vallen en dit zul je ook aan je taille-wijdte zien!

Referenties en succesverhalen

Bekijk nu de referenties en succesverhalen van andere mensen met een te hoge waist to height ratio waarbij zij elke week bijhouden hoeveel centimeters en kilo’s zij zijn afgevallen. Ook zul je hierin lezen hoe zij dat hebben ervaren en of dit invloed had op de gezondheidsbeleving. Wil jij ook graag een lagere waist to height ratio en dus minder gezondheidsrisico’s? Naast een betere gezonheidsbeleving zul je je ook beter in je vel voelen. Met Nederland Slank kan dit gemakkelijk, snel én blijvend. Neem daarom nu contact op met 010-3409991 of bestel online een gratis consult.  

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag