Obesitas

obesitasOndanks dat obesitas een chronische ziekte is, zal Nederland Slank met een blijvende oplossing voor je komen waarbij je kan profiteren van de vele gezondheidsvoordelen van afvallen.

Hoe vaak komt obesitas voor?

Van de mensen die overgewicht hebben heeft ongeveer 30 procent obesitas. Dus ongeveer 15 procent van de totale volwassen bevolking in Nederland heeft obesitas. Nederland telt ongeveer 12 miljoen volwassenen, dus bijna 2 miljoen volwassenen in Nederland hebben het!

Wat is obesitas?

Er wordt gesproken van obesitas wanneer de hoeveelheid vet in het lichaam dusdanig veel is dat je er gezondheidsklachten van ondervindt. Obesitas is een vergevorderd stadium van overgewicht. Bij overgewicht is er namelijk ook te veel vet in het lichaam, maar daarbij blijven de gezondheidsklachten vaak uit. Je kan door middel van je BMI berekenen of je overgewicht of obesitas hebt. Obesitas is een ziekte, een chronische ziekte. Chronisch betekent dat, wanneer je het eenmaal hebt, je de rest van je leven zal moeten werken aan het verminderen van de symptomen van deze ziekte. Dit betekent dat je de rest van je leven op je gewicht zal moeten letten. Het is daarom verstandig om professionele hulp te zoeken. Het is ook een optie om een medische ingreep te ondergaan, maar deze kennen vaak veel risico’s. Wanneer je een gezond gewicht hebt, zul je ook geen gezondheidsklachten gerelateerd aan obesitas hebben. Behalve de bepaalde blijvende aandoeningen die je kan hebben opgelopen. Overgewicht of obesitas verhoogt namelijk het risico op suikerziekte, hart- en vaatziekten, sommige vormen van kanker en gewrichtsklachten. Hoe hoger je gewicht is, hoe meer risico je hebt. Kom daarom nu in actie en begin met afvallen. Je vermindert de gezondheidsrisico’s namelijk al door 5 tot 15% van je gewicht af te vallen. Met het programma van Nederland Slank is dit niet moeilijk en verloopt dit snel! Zonder hongergevoel kun je wel tot 3 kilo per week afvallen en nog op een gezonde wijze ook. Bij ons programma wordt de hormoonhuishouding namelijk weer in balans gebracht door het individuele voedingsprogramma dat wij voor je samenstellen. Hierdoor bestrijden wij ernstig overgewicht op een gezonde manier.

Het programma van Nederland Slank helpt bewezen bij obesitas

Het programma wat Nederland Slank aanbied is door artsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld. Uit een wetenschappelijk onderzoek is er aangetoond dat dit programma helpt bij het terugdringen van obesitas. Ook aan de referenties en succesverhalen kunt u zien dat mensen met obesitas succesvol zijn afgevallen. Ben jij ook klaar om gedag te zeggen tegen obesitas en de bijkomende gezondheidsklachten en risico’s? Begin dan nu met het programma van Nederland Slank en profiteer van de vele voordelen van een slank leven. Neem contact op via 010-3409991 voor een gratis consult of bestel deze online.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag