Snel afvallen tips 2015

Als je wilt afvallen kun je zeker goede afval tips gebruiken die je ondersteunen bij je afslankprogramma. Tips over afvallen geven je misschien weer nieuwe inzichten of ideeën, waarmee je alerter wordt op je eigen voedingsgewoonten of levensstijl. Hoe meer snel afvallen tips je op jezelf kunt toepassen, hoe meer effect dit zal hebben op je afslankproces en je streefgewicht behouden.

Snel afvallen tips van Nederland Slank

Bij Nederland Slank weten we hoe snel en gezond afvallen werkt en daarom geven wij snel afvallen tips bij het afslanken. “Hoe snel kan ik afvallen” is een vraag waar veel mensen graag antwoord op willen. Het ene dieet na het andere wordt uitgeprobeerd, maar meestal met een kort of tijdelijk resultaat. De kilo’s vliegen er na het dieet in snel tempo weer aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want met het snelle afvallen, wil je natuurlijk ook je ideaal gewicht blijvend behouden. Voordat je begint kun je alvast met deze afvaltips beginnen:
 • Begin met suiker, alcohol, brood en melk te schrappen. Ook vruchtensappen worden veel te snel opgenomen in het bloed, waardoor je hongergevoel en je vetopslag versneld wordt.
 • Gebruik geen light producten. Hieraan zijn allerlei stoffen toegevoegd die er voor zorgen dat je honger houdt.
 • Neem 3 voedzame maaltijden per dag. Op deze manier zorg je dat je lichaam niet vaker een insuline piek heeft. Bij elke insuline piek wordt vet opgeslagen.
 • Drink veel water. Water is goed voor het lichaam, vermindert het hongergevoel en bevordert de spijsvertering.
 • Neem altijd voldoende groente bij je maaltijden. Afhankelijk van je gewicht, maar gemiddeld minimaal 2 ons per dag.
 • Denk eraan dat een hongergevoel niet betekent dat je moet eten. Het kan ook zijn dat je iets anders nodig hebt, bijvoorbeeld water, beweging of liefde.
 • Slaap minimaal 7 a 8 uur per nacht. Voel wat je lichaam nodig heeft
 • Snoep, als je echt even de behoefte hebt ,alleen pure chocolade en neem dat alleen na de maaltijd. Pure chocolade bevat weinig suikers en melk en geeft eerder een verzadigd gevoel.
 • Zit rustig als je eet, proef bewust en kauw goed. Op deze manier registeren je hersenen duidelijk dat je aan het eten bent, waardoor je eerder het signaal krijgt dat je verzadigd bent.
 • Eet van een klein bord. Op een groot bord schep je meer op.
 • En het is een cliché, maar beweeg, vooral krachttraining is goed voor de aanmaak van je groeihormoon! Als je hier meer over wilt lezen ga dan naar sporten bij Nederland Slank

Hoe kan ik snel afvallen met blijvend resultaat?

Begin met deze afval tips en meld je aan bij Nederland Slank. Durf nu te stap te zetten naar een nieuw leven, een goede gezondheid, bewustzijn en vertrouwen in je eigen lichaam en geest.

of bel ons op 010-340 99 91

 • Consulten door het hele land
 • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Het eerste vrijblijvende consult is gratis. Het volledige programma kost €899,-. Daarvoor krijgt u een persoonlijk voedingsprogramma en 10 consulten.
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
 • Stel een vraag

Achternaam

Voornaam

Telefoonnummer

Uw vraag