Gezond gewicht

Wil jij graag een gezond gewicht bereiken? Met Nederland Slank lukt dit niet alleen snel, maar ook nog eens zonder jojo-effect waardoor je dat gezonde gewicht zal behouden.

De voordelen van een gezond gewicht

Een gezond gewicht hebben heeft veel voordelen. Je zult je niet alleen lekkerder in je vel voelen en meer zelfvertrouwen hebben, maar een gezond gewicht brengt ook nog eens vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo heb je minder kans op hart- en vaatziekten, op suikerziekte en op gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker.

Hoe kan je een gezond gewicht bereiken?

slim and heavy, gezond gewicht Een gezond gewicht kun je bereiken op meerdere manieren, maar het is de kunst om het gezonde gewicht ook te behouden. Uit een onderzoek bleek namelijk dat maar liefst 95 procent van de mensen die een dieet volgde hun afgevallen kilo’s weer vanzelf – meestal binnen twee jaar – terugkrijgt. Dit zogenoemde jojo-effect komt bij Nederland Slank niet voor. Dit komt omdat het voedingsprogramma gericht is op het herstellen van je hormoonhuishouding. Wanneer iemand overgewicht heeft, is deze hormoonhuishouding namelijk meestal verstoord. Dit geeft bijvoorbeeld als resultaat dat de maag niet goed kan aangeven dat hij vol zit. Hierdoor moet men meer eten om een vol gevoel te hebben. Wanneer iemand een dieet volgt waarbij de hormoonhuishouding niet hersteld wordt, zal dit ook niet veranderen. Dit heeft als gevolg dat wanneer de mensen na hun dieet weer op een gezond gewicht zitten, ze weer teruggaan naar hun oude eetgewoonten. Hierdoor dwalen veel mensen weer verder af van hun ideale gewicht. Wanneer je het programma van Nederland Slank gaat volgen wordt je bloed eerst geprikt om zo te kijken hoe jouw hormoonstofwisseling werkt. Met deze gegevens wordt dan een persoonlijk voedingsplan voor je geschreven dat je hormoonhuishouding weer in balans brengt. Hierdoor zul je merken dat je veel sneller verzadigd zult zijn dan voorheen. Met het programma van Nederland Slank val je dus niet alleen blijvend af, maar ook nog eens snel doordat je precies eet wat jouw lichaam nodig heeft. Zo kun je wel tot 3 kilo per week afvallen. En dat zonder honger!

Wat het Nederland Slank programma voor anderen heeft betekent

Vele anderen zijn je voor gegaan door met het programma van Nederland Slank te beginnen om een ideaal gewicht te bereiken. Lees in de referenties en succesverhalen hoe zij de weg richting een gezond gewicht hebben ervaren. Bovendien houden ze ook elke week een lijst bij, waarop te zien is hoe het met hun gezondheidsklachten staat. Je zult ook bij hun zien dat gezond eten een hoop voordelen oplevert! Begin ook nu met het programma van Nederland Slank en je zult de rest van je leven van profiteren van de voordelen van een gezonde levensstijl. Neem contact op via 010-3409991 of bestel het programma online. Bovendien wordt in bepaalde gevallen het programma vergoed door verzekeraars. En: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico! Kom je er niet uit? Neem dan even contact op.      

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag