Overgewicht

Ben jij een van de vele Nederlanders met overgewicht? Kom dan nu in actie met het programma van Nederland Slank. Hierbij val je snel, gezond én blijvend af. Met het persoonlijke voedingsprogramma waarbij er geen honger ter sprake komt, kan iedereen het!

De risico’s van een te hoog gewicht

Bij ruim de helft van de volwassen Nederlanders is er tegenwoordig sprake van overgewicht. Maar ook bij jongeren komt overgewicht steeds vaker voor, een kwart van de Nederlanders onder de 18 lijdt aan overgewicht. En dit terwijl overgewicht na roken de grootste veroorzaker van ziektes en aandoeningen is. Overgewicht vergroot namelijk het risico op suikerziekte, hart- en vaatziekten, sommige vormen van kanker en gewrichtsklachten. Maar ook dementie wordt bevorderd wanneer u in uw leven een periode met overgewicht heeft gekend. Bij jongeren komt daarbij dat zij allerlei belangrijke lichamelijke ontwikkelingen doormaken onder de 18 jaar. Wanneer een kind last heeft van overgewicht, worden deze processen verstoord, wat gevolgen kan hebben voor de rest van het leven. Met behulp van de BMI index kun je berekenen of er bij jou of je kind sprake is van overgewicht. Wanneer dit het geval is, maak dan de verstandige keuze om hier wat aan te doen. Afvallen brengt niet alleen een hoop gezondheidsvoordelen met zich mee, maar je zult je ook lekkerder in je vel voelen, meer zelfvertrouwen krijgen en je beter kunnen concentreren. Verander daarom je voedingspatroon en levensstijl of neem deze belangrijke beslissing voor je kind. Wij helpen graag met het veranderen van het voedingspatroon en maken het extra makkelijk door een persoonlijk voedingsprogramma te geven waarop staat wat en hoeveel je mag eten. Dit voedingsprogramma is gericht op de hormoonhuishouding van jouw lichaam waardoor je geen honger zal krijgen en het dieet dus goed vol te houden is. Wat daar ook nog bij helpt is dat je met dit dieet wel tot 3 kilo per week afvalt. Gezond afvallen dus!

Hoe anderen de strijd tegen overgewicht aangingen

Benieuwd naar hoe andere mensen met overgewicht de strijd aan zijn gegaan met Nederland Slank? Lees dan nu de referenties en succesverhalen waarin zij beschrijven wat hun ervaringen zijn. Ook profiteren van de vele voordelen van een leven zonder overgewicht? Nederland Slank heeft hier een snelle en gemakkelijke oplossing voor. Neem daarom nu contact op via 010-3409991 of vraag online een gratis consult aan.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag

Achternaam

Voornaam

Telefoonnummer

Uw vraag