Nancy Gaertner valt af met Nederland Slank

Nancy Gaertner valt af met Nederland Slank. Lees haar ervaring!

Na ruim anderhalf jaar sporten (5x per week) en “gezond” eten, zonder enig resultaat, was ik klaar om het op te geven. NL Slank was mijn laatste poging om het nog één keer te proberen en ik wilde dat ik dit eerder had geweten. Inmiddels ben ik 13 kg lichter en is mijn gewicht weer gezond. Maar misschien nog belangrijker is hoe ik me voel: als ik s’avonds thuis kom van mijn werk heb ik energie over, ik heb geen last meer van buikpijn, mijn allergiemedicatie ligt al 2 maanden onaangetast in de kast en ik ben niet meer neerslachtig rondom mijn menstruatie. Door de lijst met voedingsmiddelen heb je altijd de mogelijkheid om te variëren. Op een gegeven moment werd het voor mij zelfs een uitdaging om nieuwe combinaties te maken. En daardoor is het goed vol te houden. Al met al: een aanrader!

(eigenaar)
23 uur geleden

Wat leuk dat je dit schrijft en wat fijn dat het allemaal zo loopt Nancy, dankjewel gr Liesbeth

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype