• 2 stuks rijpe avocado06-01
  • ½ stuk tomaat
  • ½  stuk ui
  • 1 eetlepel soja yoghurt
  • ½ stuk citroen
  • Naar smaak zout, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijn, chilipoeder, oregano

Bereiding: Snij de avocado’s doormidden, verwijder de pit en haal met een lepel de groene vrucht uit de schil. Doe dit in een ruime kom. Pureer de avocado met een vork. Hoe rijper de avocado is, hoe gemakkelijker dit gaat. Was en snij de tomaat in zeer kleine stukjes. Zorg dat de blokjes tomaat ongeveer een halve centimeter groot zijn. Doe hetzelfde met de ui. Doe de tomaat en ui bij de avocado en roer dit even door elkaar. Doe hier wat citroensap en een eetlepel soja yoghurt bij. Vermeng dit weer met de avocado. Roer de zout, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijn, chilipoeder en oregano met een paar druppels kraanwater door elkaar. Voeg dit vervolgens bij de avocado’s. Zorg dat alles goed vermengd is. Et voila, de dip is klaar.

Variatietip: Guacamole is met alles lekker. Varieer met verschillende groente. Het is zelfs lekker als salade dressing!

Summary
recipe image
Recipe Name
Mexicaanse Groente Dip
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)