Metabolisme dieet

Het metabolisme dieet: afvallen en hormonen

Nederland Slank biedt een voedingsprogramma aan wat ontwikkeld is door artsen en voedingsdeskundigen. Dit programma, het metabolisme dieet, is een resultaat uit hun onderzoek naar de hormonale onbalans binnen het menselijk lichaam. Afvallen en het hormoonstelsel hebben namelijk veel met elkaar te maken. Want wanneer iemand overgewicht heeft, is de kans groot dat de balans in de hormoonhuishouding is verstoord. Om succesvol gewicht te verliezen is het daarom belangrijk om het evenwicht in je hormoonhuishouding te herstellen. Wanneer dit niet wordt gedaan, val je ook wel af maar komen de kilo’s er net zo hard weer aan. Met het metabolisme dieet zorg je dat dit evenwicht weer hersteld wordt*. Een voorbeeld van hormonen die verstoord zijn bij overgewicht is het menselijk groeihormoon. Deze is verantwoordelijk voor zowel het afbreken van vet in uw lichaam als het aanmaken en behouden van de organen en het spierweefsel. De werking van het menselijk groeihormoon wordt onder andere beïnvloed door twee stofjes:
  • Insuline, dat het bloedsuikerniveau regelt; en
  • Serotonine, dat de behoefte aan voedsel regelt.
Er is geconstateerd dat een verstoord evenwicht tussen insuline en serotonine resulteert in een laag niveau van het menselijk groeihormoon. Als gevolg hiervan wordt voedsel dat je inneemt omgezet in vet in plaats van energie. Hierdoor kom je aan en zal je blijven aankomen tot de hormoonstofwisseling weer in balans is*. Een voorbeeld van de reden van het succes van het Nederland Slank programma en het metabolisme dieet specifiek is dat het erop gericht is om via uw eetgedrag het evenwicht tussen insuline en serotonine te herstellen. Door het bloedsuiker niveau te matigen en daarmee de aanmaak van insuline, verbetert de aanmaak van diverse hormonen, waaronder het menselijk groeihormoon. Dit heeft als resultaat dat dit hormoon meer voorkomt in je lichaam, waardoor eten om wordt gezet in energie in plaats van in vet.

Het programma van Nederland Slank bestaat uit 3 stappen :

  • 1. Opstellen van het persoonlijke Nederland Slank programma / Metabolisme dieet

In een persoonlijk consult wordt er met een ervaren diëtist van Nederland Slank besproken wat jouw behoeften, wensen en problemen zijn en zal er uitleg gegeven worden over het verloop van het metabolisme dieet. Na dit gesprek zal je bloed worden afgenomen, waardoor Nederland Slank precies kan zien hoe jou persoonlijke voeding er uit moet gaan zien. Aan de hand van deze gegevens en jouw wensen of problemen zal er dan een voor jou op maat gemaakt voedingsprogramma worden opgesteld.
  • 2. Jouw Nederland Slank programma volgen

Hierbij zul je de eerste twee fasen van jouw persoonlijke metabolisme dieet volgen. Allereerst krijg je de voorbereidingsfase waarbij je lichaam wordt gereinigd en voorbereid op de strenge fase waardoor je dan sneller zult gaan afvallen. Deze fase duurt 2 dagen. Hierna krijg je de strenge fase waarbij de voeding precies gericht is op het herstellen van jouw hormoonhuishouding. Wat je mag eten verschilt dus erg per persoon, maar je hebt meestal nog veel keuze uit soorten voedsel. Bijvoorbeeld rood en wit vlees, vis, groente, fruit en soms ook zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. Het belangrijkste van het programma zijn de hoeveelheden en de combinaties. In dit programma staat namelijk precies wat en hoeveel je mag eten. Hierdoor zal je niet voor moeilijke keuzes staan en hoef je geen calorieën te tellen. Tijdens deze fase zul je gemiddeld 2 kilo per week afvallen, en sommige vallen zelfs 3 kilo per week af! Dit zou kunnen betekenen dat je 12 kilo per maand kan verliezen wanneer je het metabolismedieet volgt!* Deze strenge fase blijf je volgen tot je 2 kilo van je streefgewicht bent.
  • 3. Nog iets afvallen door de minder strenge fase

Dan komt de minder strenge fase, bij deze fase ga je steeds meer toevoegen aan je eetpatroon waardoor je lichaam langzaam weer kan wennen aan meer eten en je kunt gaan uitproberen welke uitwerking andere voeding op je lichaam heeft Ook krijg je bij deze fase meer producten in je lijst en is het toegestaan om af en toe te sjoemelen, waarbij je leert hoe je de schade kunt beperken. Deze fase zorgt ervoor dat je geen jojo-effect zult krijgen en je slanke lichaam zal behouden*. Deze fase duurt 15 á 20 dagen. Na deze fase heb je je streefgewicht bereikt en sta je er alleen voor. Wel krijg je tips en richtlijnen mee om je gewicht te kunnen behouden. Bovendien zul je doordat je hormoonhuishouding weer in balans is, merken dat je niet eens meer zo veel wilt eten als voorheen. Je maag is dan hersteld en zal veel sneller genoeg hebben. Het metabolismedieet word je makkelijk gemaakt doordat er in je persoonlijke voedingsprogramma precies staat wat en hoeveel je mag eten. Je hoeft dus geen calorieën te tellen, pillen te slikken of maaltijdvervangers te gebruiken. En een hongergevoel zit er ook niet bij, waardoor het goed vol te houden is. Bovendien krijg je verspreid over de fasen van het dieet 10 consulten waarbij je met je vragen of ervaringen terecht kunt bij je ervaren begeleider van Nederland Slank. Deze consulten zullen online zijn, dus je hoeft er niet eens voor de deur uit!

Doel niet bereikt? Geld terug!

Wij zijn zo overtuigd dat het Nederland Slank programma voor jou zal werken, dat wij het no cure no pay beleid hebben. Dit betekent dat wanneer je niet af valt met dit programma, je je geld terug zult krijgen. Bovendien hebben wij al vele referenties en succesverhalen van mensen die je voorgingen. Hierin kun je lezen hoe zij de strijd met het overgewicht aangingen met Nederland Slank.

Wil jij ook graag snel en blijvend afvallen met Nederland Slank? Of heb je nog vragen over het metabolsime dieet?

Neem dan nu contact op met 010-3409991 of vraag direct een gratis consult aan. In bepaalde gevallen wordt het programma vergoed door verzekeraars. En: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico! Kom je er niet uit? Bel dan even voor uitleg.

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op. 

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag