Marijn valt gezond af met Nederland Slank! Deel 2

Marijn

Hallo allemaal,

vandaag een update van hoe ik de eerste week doorstaan heb. De eerste dagen vond ik best wel zwaar, omdat ik gewend ben om veel (maar wel gezond!) te eten door het vele sporten. Nu eet ik een stuk minder, toch had ik niet ernstige lichamelijke honger (waar ik wel bang voor was!), het was eigenlijk vooral ‘hoofdhonger’; zin in eten, en ook het zien eten van de mensen om mij heen maakte het lastig. De eerste dagen had ik echt wat minder energie en zin om dingen te doen. Maar naarmate de week vorderde merkte ik dat ik meer energie begon te krijgen. Ik ging ook beter met mijn hoofdhonger om; ik drink nu een glas water of ik ga een rondje lopen.

 

Meterstanden

In de afbeelding hiernaast kan je mijn huidige meterstanden zien. Let op: de eerste meting heb ik 2 dagen voor het begin van mijn voorbereidingsfase gedaan omdat ik het leuk vond ik alles al gelijk te meten, maar dit is dus het resultaat van de voorbereidingsfase en de eerste week van de strenge fase. Ik ben 3 kg afgevallen en daarnaast aardig wat centimeters kwijt! Ik ben hier heel tevreden mee, ik ben nog nooit zo snel afgevallen. Ergens had ik gehoopt dat het wat meer had geweest, maar ik denk dat het minder is omdat ik niet zoveel overgewicht heb. Daarnaast is mijn huid iets verbeterd en mijn vermoeidheid en slaap ook. Er is zeker nog meer verbetering mogelijk, ik hoop dat dit de komende week gebeurd.

Ik merkte na een aantal dagen dat ik wat onrustig in mijn hoofd werd doordat ik helemaal niet sportte en ook niet erg actief was overdag. Gelukkig stond ik vanmorgen op met meer energie en daarom ben ik gelijk naar de sportschool gegaan voor een rustige krachttraining. Ik had nog nooit op een lege maag gesport en ik was bang dat ik heel weinig energie zou hebben maar dit viel me alles mee. Wel merkte ik dat ik minder kracht had, al denk ik dat dat vooral wennen is voor mijn lichaam.

Al met al ben ik dus heel tevreden met hoe deze week mij afgegaan is en met de resultaten. Na komende week hoop ik nog zo’n 2 à 3 kg te zijn afgevallen, zodat ik kan beginnen aan de volgende fase, het opbouwen. Ik ben heel benieuwd hoe vooral mijn klachten zullen verbeteren de komende week. Ik houd jullie op de hoogte! 🙂

Groetjes Marijn

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype