Mail van Gulcan

bloemen voor Gulcan

Goedemorgen Liesbeth,

wil je bij deze heel erg bedanken voor de mooie boeket die ik heb ontvangen van Nederland Slank.
Ik ben zo blij dat ik jullie heb mogen ontdekken, mijn leefstijl is dankzij jullie in zijn geheel veranderd, niet alleen die van mij maar ook van mijn klein gezinnetje ( man en 2 dochters van 11 en 6 jaar ), wij zijn met zn allen voeding-bewust geworden, maar ook mijn omgeving ziet de veranderingen, zoals een stralender huid en de kilo’s en cm’s die zijn weggevlogen, maar ook mijn hormoonbalans rustiger is geworden, het ging voor mijn gevoel erg snel, voelt goed en normaal. Weet nu wat eigenlijk normaal eten is, want was me blijkbaar aan t volproppen met voeding die mij dik en ziek kon maken.
Mensen om me heen ( collega’s, familie, buren, op de schoolplein, bij de kapper of bij de supermarket, dus mijn vaste adressen) die ik al een tijdje ken, willen allemaal weten hoe ik dat gedaan heb.
Dus heb t vaak over mijn leefstijl die veranderd is en hoe ik het gedaan heb dankzij NS en gun iedereen om gezond te leven.
Wil Rachida ook bedanken voor de geduld en steun die ze mij heeft gegeven vanaf begin tot vandaag, maar jullie zijn nog niet van me af…))
tot de volgende consult, wens jullie een fijne dag vandaag.
groetjes,

Gulcan Kurtbogan – MUN

bloemen voor Gulcan

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype