Mail van Loes

Loes Aalbers
Wanneer ben je met het programma gestart?
2 tot 3 maanden geleden
Wat vind je van het programma?
Zeer tevreden
Kun je toelichten waarom je dat vindt?

bloemen van Loes

 

Eindelijk een programma dat letterlijk en figuurlijk mij op het lijf is geschreven.
Eigenlijk zou iedereen die aan het lijnen is, hier kennis van moeten hebben en ophouden met (crash)diëten te volgen om vervolgens te gaan jojo’en. Met dit dieet kun je je levenlang voort en hoef je geen geld meer te spenderen aan andere onzinnige diëten die toch niet helpen omdat nu eenmaal ieder lichaam anders is en anders reageert. Dat is dan ook precies de reden waarom alle andere diëten tijdelijk zijn. Ze passen niet als ‘een sleutel in het slot’ op je lijf. En echt waar! ik ben een ervaringsdeskundige die sinds mijn jeugd alle diëten heeft geprobeerd en die niets anders deed dan jojo’en. Nadat ik 8 jaar geleden ben gestopt met roken en er gratis en voor niets 15 kilo bij kreeg, echt niet door het snoepen of meer eten, nee de stofwisseling was helemaal van de rel. Elke week gaf de weegschaal er een kilo bij aan, erg beangstigend vond ik dat, want waar zou het stoppen? Toen ik eindelijk stilstond kreeg ik er later (met wéér een dieet) soms maximaal 4 kilo af die er binnen een paar weken natuurlijk weer snel aanzaten. Uiteindelijk heb ik het opgegeven en me er bij neergelegd dat ik niet meer kon afvallen. Ik wist gewoon dat mijn hele hormoonhuishouding in de war was maar ik wist niet wat ik er aan moest doen om die jongens weer in het gareel te krijgen, totdat mijn oog viel op een advertentie van Nederland Slank. Het wekte mijn interesse omdat er aan het hele proces een bloedtest vooraf gaat en op basis daarvan én van gezond eten is en geen vieze shakes en repen (eten dat in een laboratorium is gemaakt, bah!) o.i.d. en dat was nou net wat ik ‘broodnodig’ had: Een duidelijk beeld van hoe het met mijn hormonen gesteld was!! Wat een verademing! Ik ben nu bijna 11 kilo (in 2,5 maand en 2 maten!) kwijt en voel me geweldig. Mijn lichaam reageert goed op de voeding en ik hoef geen extra supplementen te slikken. Bijkomend voordeel is ook dat door het gezonde eten je ook andere kwaaltjes kwijt raakt! Hoe mooi is dat???
Ik ben eerlijk gezegd ook van mening dat deze manier van afvallen in het verzekeringspakket zou moeten zitten. Maar dat vinden zij én de bobo’s van de Voedselindustrie vast niet goed, want dan zou niemand meer in feite ziekmakende etenswaren (suiker, zout, additieven etc.) uit een fabriek eten.
————————————
Nou Liesbeth, zo goed? Geen woord aan gelogen, ik ben echt heel enthousiast.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype