Kinderen met overgewicht

Kinderen met overwicht? Het komt steeds vaker voor en dat dient aangepakt te worden! Overwicht in de jeugd heeft namelijk een ernstige impact op de gezondheid en zit vervolgens ingeburgerd voor het verdere leven. kinderen en overgewicht

Oorzaak van overgewicht bij kinderen

Overgewicht komt meestal niet alleen bij kinderen voor, maar bij het hele gezin. Het is een gewoonte om veel te nuttigen en ongezonde producten te eten die aanzetten tot een te hoog gewicht. Vandaar dat afvallen van zowel de kinderen als ouders veel aandacht en inzet vraagt.

Hoe afvallen?

Zowel kinderen als jongeren kunnen aan het Nederland Slank programma deelnemen, met steun van hun ouders. De minimale leeftijd is 10 jaar en het voedingsplan wordt aangepast aan de leeftijd van de deelnemer. Met een afgestemd voedingsplan waar het kind zich aan dient te houden, is vervolgens te zien hoe uw kind afvalt, zonder enige verschijnselen als vermoeidheid.

Gewoontes veranderen

Wanneer kinderen een jaar of 14 jaar zijn, kunnen ze zelf beslissen of ze anders willen gaan eten. Wel houden ouders en de omgeving een belangrijke invloed op hen. Om aan een beter eetpatroon vast te houden is professionele begeleiding een uitkomst. Een begeleider kan met praktische informatie en inzichten komen waarom het beter is om te kiezen voor een gezonder eetpatroon en daarmee het eetgewoonte van het kind veranderen.

Resultaten van gewichtsverlies

Wanneer kinderen met overgewicht afvallen heeft dit voor hen veel positieve gevolgen. Zo krijgen ze meer energie, voelen ze zich zelfverzekerder en zitten ze lekkerder in hun vel. Ook jongeren met acne, chronische vermoeidheid, buikklachten en concentratieproblemen hebben baat bij het Nederland Slank programma.

Uw kind aanmelden voor afvallen

Wil u uw kind laten afvallen, dan raden we aan om eerst een gesprek met ons te hebben zonder uw kind. We kunnen dan eerst kijken naar de onderliggende problematiek en voedingsgewoontes en hoe die zich ontwikkelen. Daarna is het verstandig om samen met de begeleider, u en uw kind de begeleiding op te starten. Het is daarbij raadzaam om school en andere belangrijke contacten in te lichten over het aangepaste voedingspatroon.

Aangepast voedingspatroon

Kinderen krijgen een voedingspatroon voorgeschreven, afhankelijk van hun leeftijd, eetgewoonten en bezigheden. Binnen Nederland Slank hebben we diverse trainers met expertise in het afvallen van kinderen. Uw kind valt daarom op een professionele en verantwoorde manier af.

Direct starten

Creëer een gezonde toekomst voor uw kind en profiteer daar met uw gezin ook van. Schrijf u in voor een gratis voedingsconsult en krijg direct een aantal inzichten hoe u een slanke toekomst voor u en uw kind tegemoet kan zien. Bij vragen, neem contact op!

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag