• Mager kalfsvleeskalfsvlees met champignon jus
  • Champignons, in plakjes gesneden
  • Ui, fijn gesneden
  • Teentje knoflook, fijngehakt
  • ¼ kopje kippenbouillon
  • 1 eetlepel gehakte verse peterselie
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/8 theelepel peper

Bereiding: In een koekenpan kook het kalfsvlees op matig vuur 2-3 minuten aan elke kant of tot dat het gaar is. Verwijder het kalfsvlees en houd het warm. Voeg champignons, ui en knoflook toe in dezelfde pan en bak op middelhoog vuur gedurende 5-8 minuten of tot alles gaar is. Voeg vervolgens de kippenbouillon, peterselie, zout en peper toe en roer gedurende 2 minuten. Serveer de champignon jus over het kalfsvlees.

Summary
recipe image
Recipe Name
Kalfsvlees met champignon jus
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)