kabeljauwfilet

Benodigdheden

  • Koekenpan
  • Spatel
  • Schaal
  • (Shot)glaasje

Ingrediƫnten

  • 1 portie Kabeljauwfilet
  • Kokosolie
  • Citroen
  • Saffraan (fijngemalen)
  • Zout naar wens

Bereidingswijze

  1. Verwarm de olie in de pan en strooi ondertussen wat zout over de vis.
  2. Breng een glas water aan de kook. Doe de saffraan in het glaasje en vul deze met heet water. Laat dit een paar minuten staan.
  3. Bak de vis aan beide kanten gaar.
  4. Pers de citroen, doe deze in de schaal waar de vis in gaat en voeg de saffraanmengsel aan toe.
  5. Doe de gebakken vis in de saffraansaus en zorg ervoor dat de vis goed bedekt is met de saus.
Summary
recipe image
Recipe Name
Kabeljauwfilet in saffraansaus
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)