Inschrijven

Schrijf je in voor het NederlandSlank pakket of vraag een gratis consult aan!

nederland-slank-programmaWil jij ook blijvend afvallen? Zet dan nu je eerste stap naar een blijvend slank en gezond leven met Nederland Slank. Maak nu gebruik van de tijdelijke actie om het afslankprogramma te volgen voor €999,-. Twijfel je nog een beetje? Vraag dan een gratis consult aan!

Voor dit bedrag krijg je:

 • Een uitgebreide  bloedtest om te kijken welke voeding voor jou geschikt is.
 • Een persoonlijk voedingsprogramma wat je de rest van je leven kunt gebruiken gericht op het herstellen van je hormoonhuishouding.
 • consulten van ervaren diëtisten die je begeleiden naar je streefgewicht.
 • een persoonlijk naslagwerkje
 • korting op suppletie
Dit programma bestaat uit 4 fasen :
 1. de voorbereidingsfase
 2. de strenge fase
 3. de minder strenge fase en
 4. de fase van gewichts-behoud (om je gewicht hierna te behouden krijg je tips en richtlijnen mee).

Vergoeding door zorgverzekeraars

In veel gevallen wordt het programma vergoed door verzekeraars. Onze dienst (het Nederland Slank Programma) valt onder alternatieve geneeswijzen en onder dieetadvies. Onze dietisten/therapeuten zijn namelijk lid van erkende beroepsvereniging MBOG (niet Nederland Slank als bedrijf dus). Controleer bij je (aanvullende) verzekering of alternatieve geneeswijzen in je polis zit. Je ontvangt netjes een faktuur die je daarna kunt declareren bij je zorgverzekeraar.

En: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico!

Kom je er niet uit? Bel dan even voor uitleg.

nederland slank no cure no pay garantieHet Nederland Slank Programma gaat zeker voor je werken!

Wij zijn zo overtuigd dat het Nederland Slank Programma voor je zal werken dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”. Als je je doel niet bereikt, dan krijg je jouw geld terug!

Hoe werkt het?

Vul hieronder het inschrijfformulier in. Ik heb deze gegevens nodig om een zo duidelijk mogelijk beeld van je situatie te krijgen, dus vul deze zo goed mogelijk in. Aan het einde van het formulier kun je veilig betalen via je eigen bank, door middel van Ideal of met je creditcard. Aan het eind van je programma ontvang je netjes een faktuur via e-mail. Lukt het betalen niet of wil je een andere regeling, vul dit dan in bij 'opmerkingen' in het inschrijfformulier of neem contact met me op, op tel: 010-3409991. Nadat ik het inschrijfformulier binnen heb, maken wij z.s.m. een skype of telefonische afspraak om alles door te spreken en consultafspraken te maken. Vanaf die dag zal ik en mijn team je sturen, motiveren en steunen waar ik kan en er zo voor zorgen dat jij het beste resultaat zult behalen. Hopelijk tot snel, ik kan niet wachten om je te helpen met een gezonde en fitte levensstijl en het verliezen van al jouw overtollige kilo's.

Schrijf je hieronder in en start meteen!

Stap 1 van 2

50%
 • Overeenkomst van opdracht

  Ons afslankprogramma begint met bloedprikken en, behalve uw bloedwaarden, ook uw gezondheids- en leef gegevens verzamelen. Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt vervolgens samengesteld op basis van de gemeten bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn. Het programma bestaat daarna uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden. Dit programma, bestaande uit het bloedprikken, verzamelen en analyseren van gegevens, een schiftelijk aan u verstrekt persoonlijk voedingsplan en 10 consulten nadien, leveren wij graag voor EUR 999,-. Met het invullen van onderstaand en de in het volgende scherm nog te verstrekken gegevens, en deze aan het eind te accorderen, geeft ik hierbij opdracht aan Nederlandslank.nl tot het uitvoeren van het afslankprogramma zoals hiervoor omschreven*:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
 • * Mocht u nadien nog consulten of verdere begeleiding nodig hebben, kunnen daartoe aanvullende consulten en adviestrajecten worden afgenomen.

of bel ons op 010-340 99 91

 • Consulten door het hele land
 • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
 • Stel een vraag