Hoe werkt het Nederland Slank programma?

Het Nederland Slank Programma is:

  • Geen proteïneprogramma
  • Geen programma waarbij u calorieën hoeft te tellen
  • Geen programma waarbij u pillen hoeft te slikken
  • Geen programma waarbij u voedselvangers hoeft te gebruiken

Persoonlijk advies

Het NederlandSlank Programma is alleen succesvol wanneer het op maat wordt afgestemd op uw lichaam. Alleen op basis hiervan kunnen wij het juiste eetprogramma voorschrijven waarmee u permanent af zult vallen. Wij zijn zo overtuigd dat het NederlandSlank Programma voor u zal werken dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”: als u uw doel niet bereikt dan krijgt u uw geld terug!
Mid section of young slim woman wearing too big jeans on white screen

Nederland Slank in Stappen

1. Opstellen van het persoonlijke NederlandSlank Programma

In een persoonlijk consult wordt met u besproken wat uw problemen, behoeften en wensen zijn. Daarnaast wordt uw bloed onderzocht. Aan de hand van het consult en de bloedtest wordt er voor u een persoonlijk en tijdelijk eetprogramma opgesteld.

2. Uw NederlandSlank Programma volgen

Uw unieke eetprogramma zorgt voor snel en gezond vetverlies en versteviging van de huid en de spieren. Wat u eet maakt niet uit. U mag allerlei soorten voedsel eten gedurende de tijd dat u uw persoonlijke NederlandSlank Programma volgt: rood en wit vlees, vis, groente, fruit en zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. Wat wel uitmaakt zijn de hoeveelheden en de combinaties. Het voor u persoonlijk uitgebalanceerd eetprogramma schrijft speciale hoeveelheden en combinaties van voedsel voor die ervoor zorgen dat insuline en serotonine in uw lichaam weer voorgoed in balans komen. Tijdens het volgen van het NederlandSlank Programma zult u gegarandeerd vooruitgang boeken en kunt u tot maar liefst 12 kilo per maand verliezen.

3. Stabilisatieprogramma

Wanneer u twee kilo verwijderd bent van uw streefgewicht volgt u een kort en simpel stabilisatieprogramma van 15 à 20 dagen om ervoor te zorgen dat u voorgoed op gewicht blijft. Na afloop van het NederlandSlank Programma zal uw lichaam een evenwichtige hormoonhuishouding hebben. U ontvangt tips en richtlijnen om blijvend een slank en gezond leven leiden zonder gewichtstoename en diëten.

Schrijf je nu in voor een gratis consult!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Middels het invullen van het formulier geef ik Nederland Slank toestemming mij telefonisch en per e-mail te benaderen.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht.
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag