Het Endorfine Herstelplan boek bestellen

Het Endorfine Herstelplan | Boek van Lucas Flamend


Onze westerse levensstijl brengt veel stress met zich mee. Stress die we angstvallig proberen te compenseren. Met een pizza, een ijsje, een sigaret, een slaappil of een glas wijn… Middelen die kortstondig helpen, maar op termijn net voor méér stress zorgen, omdat ze de werking van het endorfinesysteem uitputten. Wil je meer weten over onze gelukshormonen? Bestel het boek van Lucas Flamend via Nederland Slank!

Bestel het boek Het Endorfine Herstelplan

Vul onderstaande formulier in en ontvang het boek thuis voor €24,50 + €2,50 verzendkosten.
Bestel nu!

Het Endorfinesysteem

Het endorfinesysteem is een zelfregulerend systeem dat onze geestelijke en lichamelijke gezondheid in stand helpt te houden. Faalt die regulatie, dan ontwikkelen we allerlei chronische aandoeningen. De klassieke geneeskunde heeft voor elk van die kwalen een symptoombehandeling klaar, maar pakt de oorzaak niet aan. Waardoor we steeds meer klachten ontwikkelen en onze genen ontregeld raken.

Het goede nieuws is dat die ontregeling kan worden teruggedraaid. In het Endorfine Herstelplan legt Lucas Flamend uit hoe dat kan. De schrijver weet waarover hij spreekt: hij kwam zijn persoonlijke diagnoses te boven door een grondige aanpassing van zijn levensstijl, gebaseerd op de inzichten van de epigenetica, en zag dat die aanpak ook werkte bij zijn cliënten.

Het Endorfine Herstelplan is een bruikbare en praktische toepassing van de integrale epigenetica. Het biedt de lezer inzicht in de dynamiek van oorzaak en gevolg en helpt verbanden te zien, eerder dan losstaande feiten. Schaf het boek Endorfine Herstelplan nu aan via onderstaande formulier.


 

Programma De Biologie van Geluk

Nederland Slank biedt het programma De Biologie van Geluk om je – mede met behulp van een uniek voedingsplan – lekker in je vel te laten voelen. Direct meer lezen over de biologie van geluk?

Download gratis e-book De Biologie van Geluk

Schrijf je nu in voor onze gratis tips over de biologie van geluk, en krijg het e-boek “de biologie van geluk” cadeau.