• 1 stuk rijpe avocado01-02
  • 125 gram tonijn
  • ¼ stuk komkommer
  • ¼ stuk ui
  • 1 theelepel soja yoghurt

Bereiding: Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Snijd de avocado kruislings in met een mes, maak hierbij de bodem niet kapot. Lepel de blokjes avocado uit de schil. Gooi de schil nog niet weg. Deze gebruiken we later om de salade in te doen. Snijd de komkommer en de ui in zeer kleine blokjes. Voeg de komkommer, de ui, de avocado en de tonijn samen met een eetlepel soja yoghurt. Breng dit op smaak met peper en zout. Verdeel de vulling over de lege avocado schillen en garneer met een takje dille. Doe de salade op een stuk knäckebröd, en genieten maar!

Variatietip: Geen fan van tonijn? Probeer eens Hollandse garnalen of blokjes gerookte kipfile

Summary
recipe image
Recipe Name
Groene tonijnsalade
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)