Update: Gezond afvallen met Nederland Slank

Sabine de Heer

Sabine’s ervaring: Gezond afvallen met Nederland Slank

Hallo allemaal,

Het is al lange tijd geleden dat ik mijn ervaring heb gepost met betrekking tot het gezond afvallen met Nederland Slank. Inmiddels ben ik al 5 maanden bezig met het programma. Na deze 5 maanden kan ik nog steeds zeggen dat het programma succesvol is. Ik zou het iedereen aanraden.

Zoals ik al eerder vertelde hoefde ik niet af te vallen, maar mijn gehele hormoonhuishouding in balans brengen. Gedurende het programma ben ik wel iets afgevallen, maar alleen mijn vetmassa op plaatsen waar ik deze normaal niet kwijt raakte (benen en heupen) dus dat is positief. Ik ben nu meer gestroomlijnd.

Huid is weer stralend!

Mijn huid is weer stralend! Het heeft een tijdje geduurd maar ik heb nog nooit zo’n egale huid gehad. Mijn immuunsysteem is dus sterker geworden! Ik blijf dit dus zeker de rest van mijn leven vol houden. Jammer dat er alleen nog altijd mensen zijn die denken dat zes keer per dag eten met boterhammen beter is voor het lichaam. Ik zal daarom ook als aankomend diëtist de standaard dieetadviezen niet hanteren.

Het is voor sommige misschien een dure investering, maar als je dit er niet voor uitgeeft dan geef je dat later wel weer uit aan ziektekosten. Laat voeding het medicijn zijn en medicijn je voeding.Hiermee voorkom je voeding en leefstijl gerelateerde aandoeningen.

Ik hoop dat je na dit lezen van het bericht tot actie overkomt en aan de slag gaat met een lekker en gezond programma.

Tot horens.

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype