• Boter of kokosolie
  • Ui in stukjes
  • Spinazie  Gekruide linzen
  • Tomaat
  • 1 eetlepel gehakte verse basilicumblaadjes
  • 1 eetlepel  verse bladpeterselie
  • 1 eetlepel verse munt
  • 1 eetlepel citroensap
  • Zout en peper naar smaak

Voorbereiding: 5 minuten    Bereiding: 12 minuten. Verhit de boter of kokosolie in een grote koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak tot ze zacht zijn, ongeveer 3 minuten. Voeg de spinazie toe en kook tot ze net verwelkt zij, ongeveer 2 minuten. Voeg de tomaat, linzen, basilicum, peterselie en munt in de pan en roer door elkaar. Kook vervolgens nog 1 minuut. Voeg de citroensap toe, zout en peper en serveer.

Summary
recipe image
Recipe Name
Gekruide linzen met spinazie en tomaat
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)