Geef gezondheid aan je vriend(inn)en


Jij hebt ondertussen je mijlpaal bereikt of je bent hard op weg. Je hebt een gezond eetpatroon, dat past bij je leefstijl. Als je klachten had, zijn die nu waarschijnlijk ook weg.

Ken jij iemand die ook een steuntje in de rug nodig heeft? 

Als bestaande klant mag jij 100 euro korting  per persoon weggeven aan je beste vriend(inn)en. Laat ze ook beginnen met het programma, zodat ze net als jij hun leven veranderen.

Bovendien krijg jij een mooie bos bloemen als zij ook slank en/of gezond willen worden. 

Elke doorverwijzing geeft ook een kans op een Wellnessweekend voor twee of een diner voor twee. Nederland Slank heeft de missie om de helft van Nederland te redden van overgewicht en andere kwalen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat onze “voeding op maat” daarbij het beste werkt. Dankjewel voor je hulp om Nederland gezond en gelukkig te maken!

Je kunt deze nieuwsbrief doorsturen door onderaan hun naam en mail adres in te vullen, dan sturen wij ze een email met een introductie video met jouw aanbod.

(Natuurljk gaan we netjes met die gegevens om)  • Geef 100 euro korting op gezondheid aan je beste vriend(inn)en!  • Naam E-mailadres  
       
    Er zijn geen referenties.

    Maximum number of referenties reached.